Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Evo možda će nekom trebati:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
fi 37 sam platio 200din a fi 47 nisam pitao.@frenky
posto je duzni metar tog creva?
Covek iz sela imao isti problem kao i ti i na isti nacin popravio. Od tada je proslo vec 20 godina, masina jos uvek seje i nema nikakav problem sa gredom.Brzo treba mi pomoc!Noseca greda na sejalici mi je bila iskrivljena.Posle bezuspesnog ispravljanja,majstor je iseko iskrivljen i udubljen deo i zavario ostala dva ispravna.Pitanje glasi:da li ce taj deo sto je varen da izdrzi?Ili da ojacam jos taj deo ili da kupim drugu ispravnu gredu?
Džin sam sejao samo žitnom sejalicom ranijih godina.Više ga ne sejem.Razmak nemoj gledati nego gledaj da postigneš optimalni broj biljaka po ha da bi imao dobar sklop a da li će to biti na 1,2,3 ili više cm nije bitno.
mislim da sam cuo da milenko loncarski iz curuga ima neku motalicu za grede - pitaj curuzaneBrzo treba mi pomoc!Noseca greda na sejalici mi je bila iskrivljena.Posle bezuspesnog ispravljanja,majstor je iseko iskrivljen i udubljen deo i zavario ostala dva ispravna.Pitanje glasi:da li ce taj deo sto je varen da izdrzi?Ili da ojacam jos taj deo ili da kupim drugu ispravnu gredu?
Brzo treba mi pomoc!Noseca greda na sejalici mi je bila iskrivljena.Posle bezuspesnog ispravljanja,majstor je iseko iskrivljen i udubljen deo i zavario ostala dva ispravna.Pitanje glasi:da li ce taj deo sto je varen da izdrzi?Ili da ojacam jos taj deo ili da kupim drugu ispravnu gredu?
ma ne trebaju mi njegove grede ni džabe kad on to sam pravi od običnih cevi to je takav i kvalitet imam ja da prodam original nodet gredu nikad varena i markere za istu info na ppmislim da sam cuo da milenko loncarski iz curuga ima neku motalicu za grede - pitaj curuzane