lucky.serbia
Član
Pocerina, ako ti nije problem da napravis par slika kad zavrsis.DAns namontirane kutije za vestak od IMT spartaca na Bekericu... Jos sutra ulagaci i gotovo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pocerina, ako ti nije problem da napravis par slika kad zavrsis.DAns namontirane kutije za vestak od IMT spartaca na Bekericu... Jos sutra ulagaci i gotovo...
Becerica ne podnosi jako ofarbano seme o tome vodi racuna pogotovo ako je farbano Furadanom,hoce da nakupi u tocirima ploce i da preskace,oseti krupno i sitno seme,duguljasto,pljosnato dosta precizna ali i osetljia na sve i svasta.Prekontrolisi prirubnice na kojima su ploce prirubnica se nosi na dve caure kad se one pojedu ploca nije u centru i tad lomi seme.Jednostavno u setvi je treba cesce kontrolisati.Obicno je ljudi i prodaju jer nemaju zivaca a i ne znaju oko njie po meni jedna od preciznijih sejacica od tih da kazem starijih modela.
Ne znam da li ce pocerina i koristiti neko sredstvo za tretiranje semena sirka koji planira da seje ali to sto si rekao se desava ako se seme kukuruza koje je tretirano nije dobro osusilo, ja godinama seme tretiram dan ranije i ostavim da se osusi i nemam nikakvih problema sa zapusavanjem rupa na ploci.Becerica ne podnosi jako ofarbano seme o tome vodi racuna pogotovo ako je farbano Furadanom,hoce da nakupi u tocirima ploce i da preskace,oseti krupno i sitno seme,duguljasto,pljosnato dosta precizna ali i osetljia na sve i svasta.Prekontrolisi prirubnice na kojima su ploce prirubnica se nosi na dve caure kad se one pojedu ploca nije u centru i tad lomi seme.Jednostavno u setvi je treba cesce kontrolisati.Obicno je ljudi i prodaju jer nemaju zivaca a i ne znaju oko njie po meni jedna od preciznijih sejacica od tih da kazem starijih modela.
Ja imam bekericu al nisam ploce skidao,pitacu jednog kolegu koji je imao i znam da je mijenjao ploce kad je soju sijao, a de mi reci jesul ti dizne plasticne ili od aluminiuma?Jel komplokocano skinuti i promeniti ploce ? Jel mozes da mi objasnis ksko se radi, posto ih moram menjati zbog sirka ?
Ja imam bekericu al nisam ploce skidao,pitacu jednog kolegu koji je imao i znam da je mijenjao ploce kad je soju sijao, a de mi reci jesul ti dizne plasticne ili od aluminiuma?