Zarko
Član
1900 eura bez dodatnih ulaganja. Osim što sam proverio i podmazao sve lance i i igličaste lagere nikakvih drugih ulaganja nisam imao. Sejalicom sam prezadovoljan. Nije čak ni mnogo teška kako sam na početku mislio i plasio se. Na ravnom je ferguson nosi bez dodatnih tegova. Nije ni bučna. Nema onog klasičnog pištanja u radu bar ne kod mene. Jedino mi je smetalo što nisam mogao da čujem ono klasično zveckaanje izbacivača jer sam dugo godina sejao klasičnom mehaničkom sejalicom. Moje preporuke svima onima koji hoće da je kupe. Ima još članova foruma koji je imaju i zadovoljni su njome. Pa po tim preporukama sam je i ja kupio.Zarko ....koliko si platio ovu monosem sejalicu ja sam je imao veoma povoljno ali sam se plasio da je uzmem zbog rezervnih delova...
- - - - - - - - - -
@Xone
Sejalica nije ni imala kutije za djubre. Trazio sam da je kupim sa kutijma za djubrivo ali je nisam nasao u tom modelu. I hvala za preporuku kupovine ove po meni vrlo dobre sejalice.
- - - - - - - - - -
Do sad sam posejao oko pet hekatara bez ikakvih problema. Imam još oko četiri. Sve ukupno oko devet hekatara. Kažem oko jer je kod nas zemljište strašno usitnjeno i svih tih devet hektara je u oko 45 njiva. Po nekad i zaboravim po neku da posejem ili da oprskam ali život je takav. Kad bih mogao da biram uzeo bih za početak jednu parcelu od oko pedeset hektara. Nek ima, od viška glava ne boli. Pozdrav. A sad moram u štalu, goveda zovu. Neznaju šta je to internet. Glupa stoka.
Poslednja izmena: