MOMOSARIC
Član
Čekaj , koja je to mašina ? Dobar sistem ulaganja .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj post ponavljam vec .... put . Zamolio bih iskusne kolege ( ako ima kolega ) za neki savet , svaka pomoc je dobro dosla. ..............
Molim iskusnije kolege za uputsvo za rad sa sejalicom '' Maja Backa Palanka '' sa konusnim ulagacima .... intresuje me koliko ti diskovi treba da idu dole u odnosu na klasicni raonik. Na forumu sam nasao jedan post gde covek kaze da ih treba dici jedan cm iznad raonika. Da lli jos neko ima iskustvo sa tim sejalicama i njezinim slabim tackama . Unapred hvala. Sejalica je nova kupljena jesenas.... I dali moze da radi u kombinaciji sa IMT 539 ili mora nesto jace ? Dobio sam fabricke ploce za kukuruz 22 x 4,5 , koje ploce mi preporucujete za suncokret a i za kukuruz.Na njoj su male bolcne za kacenje..... Jos jednom hvala na odgovorima ...........
Ima pomocni klip i on je pazario.Sto ce biti svasta? Ako hidraulik izdrzi a izdrzace ako ima pomocni klip onda nema jeda. Ja sam nosio malo laksi gruber ali sa mnogo vecom vagom nego sto je na sejalici pa nije bilo jeda.
Kish, jel to Misicev kum pazario?