Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Markeri.... Ležajevi popiju zemlje i zaribaju.....tanjiri od markera,sa markera sam morao poskidati one silne cevuljage jer funkcionisu do prvog razora,lancobrani su mi pokidali lance na dve baterije i usto i sami se zguzvali.Najcrnje od svih zla koje sam naveo i mozda neko i zaboravio je to sto pogonski tockovi ispadaju iz svog lezista i samo ih lancanik i lanac zadrze da ne odsetaju od masine prilikom setve i u vagasima prilikom transporta.Dok nisam to primetio oni su se onako vrteli i lanci cuda napravili unutar lancobrana(kucista)Sad svaki krug izlazim i guram tockove na svoje mesto.
Bio sam u Majevici pre par dana i culi su moje misljenje o svemu i svacemu...
Potvrdio mi je drugar koji je imao obe,a njemu verujem.'si probao?
Jesu ti otklonili kvar?Otkazala mi cuvena Agromehanikina kontrola setve prvi dan.Dve baterije nemaju kontolu,a senzori ispravni.
I ja sam se sa ovim patio do ove godine pošto su mi ploče bile 22x4,5 mm,a ove godine sam kupio ploče sa rupama od 5,5 mm i svi problemi su nestali.Sejačicu pogoni IMT 577 na 1300 obrtaja motora a kardan je onaj od 720 obrtaja.Vlasnici maja, kako sejete kukuruz?
Moj porblem je sto nemam 100% zrna zalepljena, uvek fali tj propusti po neko zrno na sve 4 baterije. Nove ploce 22 rupe, plastike i creva, pogonska masina je zetor 6211 na 1800 obrtaja. Pitao sam po selu kaze mora se upun gas do 2000-2200 jel to moguce? Cak smo i probali 2 ne 3 brzinom. Poceli danas kukuruz i vratili se kuci mislili smo da skidaci semena zapinju pa sruse seme sa rupe ali nije to. Soju je lepo lepila moze se reci 100% na 1800 obrtaja.
Potvrdio mi je drugar koji je imao obe,a njemu verujem.
- - - - - - - - - -
Jesu ti otklonili kvar?
Nadam se da si dobio neku garanciju,posto sam i ja hteo od njih,sad mi bas nije sve jedno...
Potvrdio mi je drugar koji je imao obe,a njemu verujem.
- - - - - - - - - -
Jesu ti otklonili kvar?
Nadam se da si dobio neku garanciju,posto sam i ja hteo od njih,sad mi bas nije sve jedno...
http://www.majevica.co.rs/index_files/Page5292.htm Sta mislite cena,kvalitet!ili Agria?
Imas ovde semu sa 27 rupa. Sa 28 je nesto van standarda.Da li ima neko tabelu za ploce sa 28 rupa za olt sejacicu