Pneumatske sejalice za kukuruz

Ja imam IMT i prezadovoljan sam sa njom,bolja je od becker 10 puta,Jedino što je teška pa ti treba malo jači traktor.

u98-201301.jpg
[/URL]

evo i par slicica mojih sejalica!

rh5-201301.jpg
[/URL][/IMG]
m87-201301.jpg
[/URL][/IMG]
ooe-201301.jpg
[/URL][/IMG]
yx4-201301.jpg
[/URL][/IMG]
s3d-201301.jpg
[/URL][/IMG]
Borko jesu to sejalice Španske iz Agromondo?To jedna 6 a druga 8 redi?S kojim traktorima ćeš ih nositi?I cene me interesuju može i na PP.:ppozdrav:

Ne znam jesam pricao o jednoj Bekerici kod mene u selu koja je godinama stajala vlasniku jer ni jedan od lokalnih majstora nije mogao da je "uvede u fazu" kazu sve se poremetilo i ne moze da seje,kad je na nagovor prijatelja pozvao prave servisere i kad su pogledali jedini kvar je bio sto je neka kesa upala u filter,masina nije imala radni pritisak pa samim tim nije ni sejala kako treba. Mada je ona i dalje mnogima dogma,a jako je jednostavna i zahvalna za odrzavanje.

Ja opet ponavljam ,ne bih da govorim u globalu,neki nisu zadovoljni sa IMT,a neki sa becker,i obratno ,ali ja sam sa svojom IMT prezadovoljan,i po učinku i po preciznosti,ove godine ću joj uraditi prebacivanje markera na vazduh,i ako stignem kontrolu setve,i to će za mene biti dovoljno,da napomenem da sam je platio upola cene koliko su se tad kretale nodetke,a dobio sam i komplet novih raonika,becker sam posle imao u ponudi novu za 2500 Evra,onu koja se sklapa u Beočinu,međutim nisam hteo da je uzmem jer sam sa prošlom bio nezadovoljan.Da imam 100 ha zemlje sigurno bi se odlučio za nodet ili OLT,ali ovako za moje potrebe ova odrađuje posao i više nego što treba.

čudi me da je toliko kude ja je imam 10 godina sejem oko 140 jutara što kukuruza što soje jedino ulaganje za svo vreme bili su novi ulagači kupljeni prošle godine ni jedan jedini kvar samo redovno podmazivanje i teraj seje bez greške.

Imam neku ponudu za preradu čaura u ležajeve na Olt sejalici, mislim na čaure koje nose osovinice za tanjirasto - konusne zupčanike. Jel neko radio to?

Samo grafitne čaure i nemazati (namazati samo prilikom ugradnje novih ) a na zupčanike u kućištu setvene ploče stavljam grafitnu mast.

ja juče zvao prodavnicu za novu OLT 4 reda sa nagaznim točkovima i dopozatorima gnjojiva i košta 13500km ili 6850e sa pdv-om 17% Maje nema ali rade i sa njima pa će provjeriti cijenu.Koja je cijena Maje sa pdv-om i tom opremom i ima li velike razlike u kvaliteti

Nazad
Vrh