Kad budes kupovao trazi duze raonike sa nosacem i dace ti to sto treba.kako za repu? samo kukuruz i suncokret sejala je svake god bar po 100lanaca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad budes kupovao trazi duze raonike sa nosacem i dace ti to sto treba.kako za repu? samo kukuruz i suncokret sejala je svake god bar po 100lanaca
Uzreo je ko dinja, menjaj.[/IMG]
dali je ovaj ulagac zreo za menjanje ili?i koliko kosta nov?od sejalice olt je
Znam ja da je nodet bolji, Ali nemam toliko para....Manjevic mislim da je Nodet mnogo bolji. Ako dodjes da gledas ovu drugu svrati,ona je u susednom mestu.
Samo mi za kukuruz i suncokret treba... A sta onda Imt ili Becker. Ti si mi dosta hvalio Becker. Ali ne znam kakav je Imt....Ako ti treba samo za kukuruz i suncokret nemas potrebe da kupujes olt-nodet.
Koj drugar? Jel neko sa foruma?Drugar prodaje Nodet,bila bi oko 2000e,u dobrom stanju.
Ne znam nista o IMT-u pa necu da hvalim ni kudim....Samo mi za kukuruz i suncokret treba... A sta onda Imt ili Becker. Ti si mi dosta hvalio Becker. Ali ne znam kakav je Imt....