Imaju i jednoredne ploce sa 88 rupa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
misliš zupčanik 24 zuba,koliko znam nema od 22zuba?samo tad mora da se menja pogonski lančanik na gornjoj osovini umesto 22 stavi se 16 zuba,da bi se mogao dobiti dovoljan sklop pri setvi na 70cm međuredno
ima sa 100 mislimima i sa 98 ili 100 nisam tačno siguran
Koliko ja znam sa 88 rupa nema ima sa 48 mislimImaju i jednoredne ploce sa 88 rupa.
A kako ćeš da znaš koliko seješ sa 88 rupa?Ajde ako ja neznam ti mi odgovoriImenjace slabo mislis,jos slabije znas.
Izračunaj,baš bih voleo da vidim taj proračun dali je tačan.A da, zaboravio sam da te pitam pošto ja neznam:A kako ćeš da napraviš ploče od 88 rupa?Pitacu Tomu,a mogu i sam izracunati prenosni odnos.
Ako postoje takve ploče jesu li rupe u jednom ili dva reda?Rupe treba da su fi4 maksimalno ajd fi 5-i kako su onda raspoređene svih 88rupa u jednom ili dva redaVeliki pozdravDukej hvala ti na objasnjenju,ali sam proslog semestra radio takve proracune na fakultetu a to za mog imenjaka izgleda kao spansko selo iako je i sam zavrsio u Sapcu. Ploce ne moram da izmisljam i busim,vec postoje takve.
Pa jedino neznaš prečnik rupa-ono najvažnije.I ja sam razbušivao rupe na nekim pločama koje se koriste za setvu šeć.repe.Šta ako su te rupe za setvu nekih semena povrća?Na kraju krajeva to nije standardan broj rupa za koje postoji tabelarna podela za tu mašinu i potrebno je izvršiti proračune dali uopšte i može da ide za određena semena u ovom slučaju soju.Lepo ti pise par postova ranije kakve su ploce,koliko rupa i redova. Jedino ne znam precnik rupa.
U setvi kukuruza je bolje da su postavljeni usmerivači semena jer seme pravilno upada u brazdicu koju pravi raonikjel bolje u sjetvi kukuruza da budu ti usmjerivači zrna ili ne kakva su vaša iskustva