djendrag
Član
Na nekoliko prethodnih stranica neko je pisao da jedna baterija kosta 200 eura, a kod nas neznam ni posto su ni ko ih prodaje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada bi ministarstvo isplatilo dugovanja za podsticaje, i ja bih se odlucio za novu... recimo onu lijepu agriju sa el. kontrolom...ja sam u potrazi za 4 rednom ima ih dosta u ponudi ali i nisu za pohvalit a kod mene ili je cakum-pakum ili nikako tako da razmišljam o novoj
slike su ti jako mutne. ako možeš poslikaj taj dio. ja sam svoju proljetos svu rastavio a slična je tvojoj pa ako mogu pomoći tu sam.Danas polako poceo remont sejalice.
Dajte neki savet kako da izbijem bolcnu-osovinicu ili kako se vec zove ono sto drzi vratanca.Poskidao sam osigurace i kuckao ali nece da mrdne,a bojim se da kucam jace da ne pukne aluminijum?
To su moje komsije, kupio sam Nodetku krajem prosle god kod njih.
dva brata ozenili sestre bliznakinje, vrlo lepo...
i dal si zadovoljan sa robom? ovde ima jedna 4-redna od njih i zadovoljan covek...