sinisa1979
Član
Pankin koliko bi godisnje otprilike sejao sa njom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@NikolaMF
Takvu ima moj drugar iz susednog sela. Odlično odradjuje posao. Vrlo jednostavna i lagana mašina. Neka Vas dobro i dugo služi.
Znam sta je maja,imamo takvu sestorednu,to je ta iz oglasa,cena 6900 evrova.U planu je rusom da je nosimo,ako ne,videcemo...Ista kao nasa...videces sta je sejalica...tA je bila u oglasima cini mi se...cime ces je nositi-koliko je placena?
Interesuje me kad se Nodet sejalica suzava na 6 rednu na 50cm, jer tockovi moraju da su iznedu 1 i 2? i 5 i 6 baterije? ili mogu da se montiraju spolja? jer ima dovoljno mesta posto je rama od 4 redne na 70cm.
ko radi te sejačice agrija njh nema kod nas u BIHbarem oko mene i ako znate koliko košta 4redna sa koševima za vještak
---------- Poruka napisana u 22:47 ---------- Prethodna poruka je at 22:28 ----------
ko radi te sejačice agrija njh nema kod nas u BIHbarem oko mene i ako znate koliko košta 4redna sa koševima za vještak