@ srdjan 7 neslazem se s ovim gore napisanim. pre svega kod mene u mom ataru nema te razlike, kod nas je kljucan faktor predsetvena priprema, ko dobro pripremi, imace dobar prinos, posto sam prosao kombajnom i dobre i lose parcele, znam i cime su pripremane, i cime posejane, tako da imam cak primer gde je maja imala gori prinos od nase agrije, parcela do parcele, naravno to je samo predsetvena priprema u pitanju. da sekcije na maji su teze, i bolje ako sejete u beton, sto kod mene nije slucaj, ja sejem u mekano, u tu posteljicu koju napravim setvospremacom. doduse neradimo kukuruz, tako da nemam duboku setvu, i nisam strucan govoriti o tome. kad je rec o preciznosti ja sam zadovoljan, preciznost setve i nicanje se vidi na kraju godie, kome je koliko novaca upalo u dzep.
nasa agria za 6 godina (kupljena 2005) ni jedan plasticni osigurac nije polomila. ni jedan! sad je dospelo za remont par sitnica, i to donji snop zupcanika u sekciji, pogonski lanci na tockovima, creva podpritiska. koliko izadje remont maje u ovoj fazi koju sam napisao?
posto niko od mene nije trazio savet ovo procitajte samo za usput, meni je agria dobra, toliko dobra da smo uzeli jos jednu. hvala.
nasa agria za 6 godina (kupljena 2005) ni jedan plasticni osigurac nije polomila. ni jedan! sad je dospelo za remont par sitnica, i to donji snop zupcanika u sekciji, pogonski lanci na tockovima, creva podpritiska. koliko izadje remont maje u ovoj fazi koju sam napisao?
posto niko od mene nije trazio savet ovo procitajte samo za usput, meni je agria dobra, toliko dobra da smo uzeli jos jednu. hvala.