Pneumatske sejalice za kukuruz

Zadovoljava i sada mi reci dali moze ono da se meri sa ovim po kvalitetu.Svaka cast MAJEVICI ljudi se trude ali treba nesto i da preduzmu u vezi kvaliteta a ne da mom drugaru posalju novu sejalicu kuci bez tockova koje je narucio i sa starim ravnicima na ulagacu pa posle po reklamaciji menjaju to isto,pa mu napakuju varenu gredu od cetvororedne sejalice u sestorednu sa tek tek obrusenim sastavom pa onda svi zastitnici lanaca se skidaju posto cesaju u lance naravno pa na kraju osovina cetvrtasta cesa o sasiju pa se to sa autogenim resi malo se prosece sasija i teraj brale dok ide,dali je neko radio ovo na novoj sejalici GASPARDO,KUHN,MATER MAC,MONOSEM ITD,PITANJE JE SADA?

Druga je stvar sto je Majevica kao firma skrnava, ali i kao takvi urade ponesto dobro.
Mogu ti reci da ni Kuhn nije sjajan sa ereklamacijama, a narocito kad ti istekne garancija.
Masina ne radi sa nadpritiskom nego ima najklasicniji sistem kao i nodetka. Manometar samo meri koliki vakum se pravi u sistemu.

Nekazem oni se trude mozda i najvise od svih nekadasnjih fabrika kod nas ali nesmeju da padaju na takve gluposti to su sitnice koje mnogo kvare a ti kada das novce trazis da to valja narocito kada je to nova stvar,nekupuje se to svaki dan,zar ne?

---------- Poruka napisana u 22:19 ---------- Prethodna poruka je at 22:18 ----------

Takvi se neće javiti,sramota ih.
Nije ih sramota nego ih nema,sa takvim stvarima ih nema

Slazem se ja da se neke stvari ne smeju desavati i da za svoje novce hoces najbolje, ali ne stoji to da je svaka majevicina sejacica losa. Uglavnom su dobre i dugo traju. Znam dosta ljudi koji ih hvale i u njhovim rukama seje na stotine hektara. Nisu ni svi strani proizvodjaci sjajni, imaju i oni gresaka i falseva.
Majevica ne stedi na materijalu, znam pouzdano, ali ono sto njima fali je zavrsna obrada, a pod tim mislim na malo kvalitetniju farbu i kontrolu proizvodnje i na marketing.

Zadovoljava i sada mi reci dali moze ono da se meri sa ovim po kvalitetu.Svaka cast MAJEVICI ljudi se trude ali treba nesto i da preduzmu u vezi kvaliteta a ne da mom drugaru posalju novu sejalicu kuci bez tockova koje je narucio i sa starim ravnicima na ulagacu pa posle po reklamaciji menjaju to isto,pa mu napakuju varenu gredu od cetvororedne sejalice u sestorednu sa tek tek obrusenim sastavom pa onda svi zastitnici lanaca se skidaju posto cesaju u lance naravno pa na kraju osovina cetvrtasta cesa o sasiju pa se to sa autogenim resi malo se prosece sasija i teraj brale dok ide,dali je neko radio ovo na novoj sejalici GASPARDO,KUHN,MATER MAC,MONOSEM ITD,PITANJE JE SADA?
Ja sam kupio MAJU pre 4 godine i do sad samo podmazivanje i APSOLUTNO NIŠTA VIŠE.A u susednom selu je ove godine jedan tajkun kupio dve KUHN 8/12 mislim da je jedna koštala oko 42 000 evra,pa te mašine se uopšte nerazlikuju od MAJI koje koštaju duplo manje.A ti meni reci šta nije kvalitetno na MAJI. (sem farbe:osmeh: )

pa valjda gledas sta si kupio ,nije valjda naslepo kupio? kod nas ne vazi ono narucis i stigne ti ono sto si narucio, to pali ako su male pare u pitanju.inace kada je u pitanju par iljada evroja idem da vidim sta kupujem i ja placam prevoz i nosim odma. a i imas garanciju pa neka otklone sve nedostatke kad vec nisi gledao sta si kupio.ja imam monosemku prezadovoljan sam sa njom lancani prenos tezina baterija,kvalitet izrade. mane skupe ploce tezina baterija kada ih dizes u transportni polozaj .a da sam kupovao novu sigurno bih kupio maju za te pare nema bolje.
a ima problema svuda.kod nas su zastupljene gaspardo svasta se desavalo.

Sakuljan ne bih pisao da ne znam ljude koji su sa takvim sejalicama prošli kao bos po trnju.Jeste vi nju kupili ali da je vrhunska,nije.

Mozemo sada da pricamo danima o ovome ja sam kupio gaspardo magiku kostala me je 11000 evra polovna a isto toliko je kostala majevica 6 redi sa diskom i sta bi vi uradili na mom mestu isto sto i ja ili novu majevicu?ISKRENI budite

---------- Poruka napisana u 22:39 ---------- Prethodna poruka je at 22:38 ----------

Sakuljan ne bih pisao da ne znam ljude koji su sa takvim sejalicama prošli kao bos po trnju.Jeste vi nju kupili ali da je vrhunska,nije.
Nisam ja rekao da je vrhunska ali stojim iza toga da je bolja od majevice.

@Sinisa Covek je bio u austriji i hteo da radi usluge,ali se preračunao jer ga niko nije zvao a svi mozete da zamislite i zasto-na zapadu tako,ovo ne valja ovde ljudi nemaju pojma,bezobrazan bio i kako ni radnike nije placao(ni mene)ostale masine da stoje.a masina jeste toliko odradila,radila je 2-3 dana bez kompjutera ovo znam jer sam radio kod njega 2 sezone a ja sam licno tu sejalícu terao iz almexa

Kod mene u selu i okolini ima barem 6-7 gaspardo sejalica sejalice su dobre tu nema razgovora jedino sto se meni nesvidja raspored semena kada seju repu,recimo monosem i kuhn imaju bolji raspored zrna

Pitam se zasto je ta Gaspardo sejalica prodata kad je tako zdravo dobra! A vamo posejala samo 102h... Vec se isplatila prethodnom vlasniku?
Sejalica je prodata zato sto neradi vec par godina a vlasnik je stariji covek koji se razboleo i operisao a sin mu je u inostranstvu tako da je to dobar razlog sto je prodata a po njoj se vidi da nije puno radila.

Ok ako je to razlog prodaje ali ako je ovo?
Gaspardo st (diskovi) nevole baš super prpremljeno,dubina idealna i kod lošije pripreme ali se dešava da zrno dok pada može udarati u bočne ivice te "cijevi" i da kasni.E sad kad oni sami kažu.
Vidi,za neke stvari si u pravu sto se tice majevicinog kvaliteta proizvoda i zavrsne obrade. Ali je to sve od slucaja do slucaja. Mi recimo nismo imali nikakvih problema sa sejalicom. I mozda ce zvuciti smesno ali verujem da je razlog to sto je kupljena u avgustu mesecu tj van sezone. O prodavcima iz majevice ne bih pisao.... Oni su malo ''neozbiljni''.... Ali sto je vec neko rekao,trenutno je majevica the best ulozeno-dobiveno sto se tice sejalice za okopavine. A to da treba da su teze baterije.... Hmmm. Drugar ima sa diskovima Maju i pustio je u leniju(mi kazemo letnji put) i zasejala je i u dobro ugazen,suv i tvrd put. Tako da mislim da od toga-nje ne treba traziti vise.

I kad bi kojom srecom mogao odbiti povrat od 40%(min.poljoprivrede) i 20%(cini mi se od min. ekonomije) pa jos i pdv. Ostaje ti 6-oredna sejalica u ''fullu'' za dobrim manje novaca od neke strane. I opet kazem za te pare,a da je novo,ne moze bolje i jeftinije.

I kad bi kojom srecom mogao odbiti povrat od 40%(min.poljoprivrede) i 20%(cini mi se od min. ekonomije) pa jos i pdv. Ostaje ti 6-oredna sejalica u ''fullu'' za dobrim manje novaca od neke strane. I opet kazem za te pare,a da je novo,ne moze bolje i jeftinije.
Kada bi baba imala brkove bila bi deda,ova cena od 9000 evra za ovu sejalicu je stara cena bez pdv-a ja sam bio na par mesta i ova sejalica kosta 11500 eura sa pdv-om bez kontrole setve

Nazad
Vrh