Plug - osnovna tema

Ja sam probao onog zelenog regenta sto sam skoro kupio.Zaorava sve sto se zamisliti moze.Takav plug jos nisam imao.Recept jednostavan:dobra visina+dobar razmak glava+dobar razmak tocka od glave pluga.Moze da bude masa kolika hoce.

Otkidački valjci , (vretena) sa noževima su zakon .. Nemora onda ni da bude roto sječka , a ako ima još bolje. Dabome i nazad sječka i razbacivanje pogotovo ako je 6+ redi.

Momo....Jako lose radi bez roto-secke,znam zato sto mi otpao noz na jednoj bateriji,pa sam iskljucio pola adaptera i tako radio dok nije stigao noz(doduse 1kj),ovako kad sve to radi plus se propusti kroz secku izgleda zapravo....jbg bio sam u guzvi pa nisam stigao da slikam kako izgleda kad se uradi i kako to izgleda za par dana,jednostavno nestaje komusina.

Imam jedan problemcic...u oranju kad iznivelisem plug da stoji ravno gledano sa bocne strane traktora(vodoravno)tada prva brazda hvata puno....kad odvijem topling slaze odlicno a kad se gleda sa boka plug ne stoji vodoravno,sta nije u redu? mada mi ne smeta to plug radi perfektno nema kose vuce stabilizator odpusteni sve po jusu prevrtac je u pitanju?

Nazad
Vrh