Ja sam probao onog zelenog regenta sto sam skoro kupio.Zaorava sve sto se zamisliti moze.Takav plug jos nisam imao.Recept jednostavan:dobra visina+dobar razmak glava+dobar razmak tocka od glave pluga.Moze da bude masa kolika hoce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
XM 1050 "samo" 6000 e? Da nisi pogrešio pa video cenu za M?Ja sejem sve kasnije hibride lisne mase koliko hoces. Razmisljam i na kredit da uzmem XM 1050,ili Kuhn ali koliko mi se cini ove godine cu da odradim posao sa imt. Bio do Crepaje i Novog sela da vidim plugove i oba prodavca nepustaju ni evro. cene ih 6000.
Samo da vas podsetim kako ore jedan niskobudzetni IMT plug
Ako ne moraju da budu prosecene, mozda bi mogle nekako da se ubudze vodjice ventila od kamiona kojih ima za baciti u servisima za remont motoraDa li neko zna gde bih mogao kupiti celicne civije za plug (tj, za pretpluznjak) precnika 21 mm. slicne su ovima na slicido sada sam nasao civije maksimalnog precnika 16mm. ali 21mm.
http://www.rotometal-promet.hr/proizvod.aspx?rbr=218Da li neko zna gde bih mogao kupiti celicne civije za plug (tj, za pretpluznjak) precnika 21 mm. slicne su ovima na slicido sada sam nasao civije maksimalnog precnika 16mm. ali 21mm.