Plug - osnovna tema

Ja mislim da ce i od IMT-a da se isprave... Posebno ona sto su sa rasecena.. Videcu da napravim ojacanja ali prvo proba bez njih... A za ojacanja imam super stvar ploce od piramide OLT slavonca... :osmeh:

Evo, ovdje se lijepo vide moji deflektori original leopard tvornicka ugradnja. Ovo je strnjak tanjuran poslije zetve jednom i za 20 dana opet jedan trag i ovo je jesenje oranje za proljetnu sjetvu. Vidi se ovdje i kako su se lezajevi na tocku raspali sto sam nekidan spominjao ;)

IMT deflektor je duplo deblji nego ovaj s videa pa se ne bojim nista da ce se ispravljati jer mi je ovakva zemlja na dosta njiva koje brena ore. Ove male gdje je losa zemlja za obradu obradjujem s 549 tako da nema brige.

Lijepo sam napisao da na novijem tipu "kockastog" leoparda tvornicki dolaze deflektori koji se sarafaju u ovaj "trokut" i da imaju iza pojacanje da se ne ispravljaju u tezoj zemlji. Stariji tip "kockastog" leoparda ima deflektore ali bez pojacanja iza i samo se isprave do te mjere da uopce zemlja do njih ne dolazi.

Ovaj plug sa slike je "okrugli" leopard i ima samo ova "peraja" sto nije ni blizu onog o cemu sam ja pisao...

Tako je i na ovom kod mene. Nema sanse da se iskrive deflektori:osmeh:

@cira 92, imas u temi imt i leopard plugovi, na mojo drugoj slici se vidi taj drzac(da ga tako nazovem), ali kako sam video ti imas drugacije deflektorehttp://poljoinfo.com/showthread.php?407-Leopard-i-IMT-plugovi/page35

DA ja imam drugacije deflektore pa neznam dal ce to funkcionisati kod mene... Videcu sutra da odradim te drzace,moracu i deflektor da probusim za 3 sraf...

Ima li neko da pravi nesto kao paker valjak za plugove obrtace da sluzi za zatvaranje brazde?

Ovako da se pohvalim, ujak je kaparisao plug danas, riječ je o Lemkmenu Variopal zahvata od 12-22 cola i nije riječ o novom plugu, ali je sve na njemu obnovljeno tako da se slobodno može reči da je novi, evo par slika, kad ga dovezemo bit će još :ppozdrav:

Poslednja izmena:
Treba mi sajt sa cenama novih plugova i tanjiraca za imt 539( Dvoredni plug NK)? Ima li neko informaciju?

Ja pitao na sajmu, 756 VK je oko 100200 din, ako se ne varam. A 755 je oko 50 do 100 evra jeftiniji, ali pozovi pa se raspitaj, ovo su cene u Jugometal.. A cene tanjiraca imas na sajtu agroart. Rs...

Ja pitao na sajmu, 756 VK je oko 100200 din, ako se ne varam. A 755 je oko 50 do 100 evra jeftiniji, ali pozovi pa se raspitaj, ovo su cene u Jugometal.. A cene tanjiraca imas na sajtu agroart. Rs...
Jesi siguran da e agroart.rs?? Ja trazio ali stranica nedostupna.. :) razmisljam da li da kupim nov posto je povracaj 40% jer mi za polovne traze 350-400 evrica, ali opet ti polovni su stari celik(kvalitetniji nego ovaj danas)

Nasao sam ga pise se sa razmakom agro art :) posto mi se spava sutra detaljno gledam zovem i pitam, :)

Bila bi ludost kupiti imt 755 umesto FOP 755 zbog vogel noot radnih delova. Pored toga, i jeftiniji su malo. Jedino sto kolega jugi trazi niski klirens, a fop proizvodi iskljucivo visoki.

Nazad
Vrh