Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lijepo sam napisao da na novijem tipu "kockastog" leoparda tvornicki dolaze deflektori koji se sarafaju u ovaj "trokut" i da imaju iza pojacanje da se ne ispravljaju u tezoj zemlji. Stariji tip "kockastog" leoparda ima deflektore ali bez pojacanja iza i samo se isprave do te mjere da uopce zemlja do njih ne dolazi.
Ovaj plug sa slike je "okrugli" leopard i ima samo ova "peraja" sto nije ni blizu onog o cemu sam ja pisao...
Jesi siguran da e agroart.rs?? Ja trazio ali stranica nedostupna.. razmisljam da li da kupim nov posto je povracaj 40% jer mi za polovne traze 350-400 evrica, ali opet ti polovni su stari celik(kvalitetniji nego ovaj danas)Ja pitao na sajmu, 756 VK je oko 100200 din, ako se ne varam. A 755 je oko 50 do 100 evra jeftiniji, ali pozovi pa se raspitaj, ovo su cene u Jugometal.. A cene tanjiraca imas na sajtu agroart. Rs...
Treba mi sajt sa cenama novih plugova i tanjiraca za imt 539( Dvoredni plug NK)? Ima li neko informaciju?