Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi siguran da e agroart.rs?? Ja trazio ali stranica nedostupna.. razmisljam da li da kupim nov posto je povracaj 40% jer mi za polovne traze 350-400 evrica, ali opet ti polovni su stari celik(kvalitetniji nego ovaj danas)
U opisu oglasa kaze da je 14cola. 14*2=28=75cm, a ne 90 kako je dole naveo Inace po slikama izgleda lepo, a ostalo ce bolje objasniti kolega mirko 015, koji poznaje svaki plug domace proizvodnjeDa li je nekom poznat ovaj plug cije je izrade
http://www.pik.ba/artikal/10578171/plug-leopard-visoki-klirens-14-cola/
Ako je 14 cola, a ima 2 glave onda je zahvat 70 cm, jer je jedan col (inch) tacno 25,4mm.U opisu oglasa kaze da je 14cola. 14*2=28=75cm, a ne 90 kako je dole naveo Inace po slikama izgleda lepo, a ostalo ce bolje objasniti kolega mirko 015, koji poznaje svaki plug domace proizvodnje
E za to uzmi nov.Auu ovde na oglasima sve dileja do dileje, radije tri dana nece da jede al mora da slazu makar za sraf ili maticu! Zovem na otpad pitam da li ima plugove imt 755 NK on ima kao novi nove daske nista nije vareno itd sve naj naj, odem da vidim ono katastrofa, prednji plug manji od zadnjeg glava varena **greška li ga, svi bre lazu na kilometar, imt 755 trazi 400 evra a ja mu kazem ovo je sve samo nije od imt osim nalepnice, on me ubedjuje da jeste, ja se pokupim i odem! Zovem druge ista stvar, ili svi podvaljuju ili blage veze nemaju i ne razlikuju imt od leskovackih od osjeckih !!!! Na oglasima slika devojke, a kad dodjem ono starac focho do stotinu leta!
Ja se pravim matematicar, a jos prostije stvari zeznem Tacno 2*35=70, a ne 75 kako sam napisaoAko je 14 cola, a ima 2 glave onda je zahvat 70 cm, jer je jedan col (inch) tacno 25,4mm.