Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ti je optimalno resenje IMT 755. Ne kazem da je najbolje ali to je dominantan plug za IMT 539 u centralnoj Srbiji i do njega ces najlakse i najjeftinije doci.Veliki pozdrav za sve vas na forumu.Imam jedno pitanje pošto sam totalni laik,a vidim da je ovde puno eksperata pa vas molim za savet.Kupio sam "traktorče" imt 539 i zanima me koje plugove da kupim za njega odnosno sa kojim ću najlakše moći da obrađujem zemlju za kukuruz i sl. a da odgovaraju mogućnostima oog traktora.Puno hvala!!
Za Kvernelanda su svi culi ,a za Regent nisam bas siguran. A to sto nije toliko poznat , to ne znaci da nije dobar.
Nije los REGENT , al KEVERLAND je vrh 2 stavka za jedan treba 3 raonika a za 2 4raonika a isto toliko i daska 3 4 brazde sitnije oru od 3 mada u hvalitet oranja keverland plugova opste ne osporavam i 4 kako ovde na forumu razni izjavljaju dubine oranja , navodi na sire brazde, veci zahvat brazde lakse zaoravanje pri vecim dubinama oranja .Upustio sam se u neku diskusiu pre neki dan -interesuje me jedno koji plug obrtac je bolji regent ili kvederland,za traktor 0d 136 ks tri ili cetri glave s tim da regent od 4 glave moze da se podesi na zahvat 31 cm po glavi ili na primer kvederland tri glave sa vecim zahvatom cene su im priblizne s tim da ovde dobijas tri glave a vamo cetri.sta mislite ?unapred hvala