Plug - osnovna tema

nema sanse ovaj da pukne ja bar mislim jer mu je ova greda dosta jaka i ima dve koje se posle spajaju u jednu od pola pa do kraja,aj slikacu ga sutra kad mi donesu pa cu da ih postavim,ovaj je dosta masivniji id Vogel Noot-a M1020 kojeg sam hteo da kupim na sajmu a kostao je 4700e sa punim daskama,a ovaj Hudjik 3300e
Nije sve samo u masivnosti...
Ako se secate price o starijim IMT setvospremacima i novopecenim privatnicima koji prave MASIVNE setvospremace, a desi se da pucaju cesce nego oni "svileni" original konskilde tj. IMT...

Kverneland i ostale svetske marke su mnogo jeftiniji nego ovaj Hudji. Kad uporedimo standard zivota i plate u tim zemljama gde se proizvode i standard zivota i plate u Srbiji. Plata jednog inzinjera ovde u ch ne verujem da je manja od 6000e mesecno , u EU je malo niza , jer su odbici odma odbiveni , ali recimo da je oko 3-4000e A kod nas je plata inzenjera u privatnoj Firmi 500e pa nek bude i 1000e. Onda mozemo ustanoviti da je taj nas plug preskup , a da li je uradjen kao na zapadu to je vec veliki znak pitanja. On oce da ore nije da nece . a dali ce traktor snjim trositi isto kao sa Lemkena ili ne e u tom grmu lezi 1 zec , drugo traktor ce imati sa njim vece opterecenje , plug nema non-stop sistem , itd.

Vlado B.B. Ja zaboravi da ti cestita i da ti pozelim sve najbolje sa novim plugom. Dabogda ti ovaj zaradio 10 novih Kun i njemu slicnih. Veliki pozdrav od mene.

Vlado cestitke za ponov,al nije mi jasno da Rus od 136ks ne moze vise od 3 brazde da vuce.
Jel ne bi mogao kod vas 1025.3(110ks)?:ppozdrav:

E, ako je tako onda moze 3*16 ili cak 3*18 coli ako moze da se podesava zahvat.
Prave Poljaci i Turci dobre kopije poznatih proizvodjaca pa zasto ne bi i mi.:ppozdrav:

Vlado cestitke za ponov,al nije mi jasno da Rus od 136ks ne moze vise od 3 brazde da vuce.
Jel ne bi mogao kod vas 1025.3(110ks)?:ppozdrav:

Ne bih se slozio sa time,mozda sam glup ali ja sa rakovicom 60 vucem lemind dvobrazni plug u smonici,jos + uzbrdo.Tako da bi po mom misljenu ovaj rus ladno mogao da vuce 4 brazde na ovoj zemlji.

Sika , nisi ti glup , nego nisu to iste brazde, npr. Imas ti 2 boksera , svi mi znamo da su to dva snazna momka , ali niko nije precizirao , da su to dva bolsera u lakoj kategoriji, a imas boksere i u teskoj i cak u super teskoj kategoriji. E isto je to i sa plugovima.

Nazad
Vrh