Plug - osnovna tema

Ne preteruju on to može lako u svim uslovima vući bez problema,provereno.

4l68w2.jpg

1998 god. kvalitet ...

Kod nas vuku samo 2 brazde i neki put mora i blokada a gde može da vuče 3 brazde to nije teška zemlja

pa kod mene se obicno ore 3 sporom ako je godina odlicna za oranje onda 1 a bubu je u pravu ja orem sa 3 sporom i sa regentom 2 br i sa jednobraznim 752 na istoj dubini

Nadje se i kod mene u selu koji vuku 3*10 pa ne mogu duboko da oru kao ljudi jer daske nisu tako konstruisane da "propustaju" vecu kolicinu zemljista,a zamenili su 2*16 sa 3*10 dobili manji zahvat ali po selu pricaju kako im masine vuku 3 glave da ne kazem glavice.

ako je to sa snimka oranje onda sam ja Zdravko Čolić :haha::haha::haha: i naravno DUEL! to nije oranje,to je smejurija,toliko sporo oranje da bi dokazao da moze da vuce 3 brazde...a ja mislio smesni ljudi sto zakace 3 brazde za 82...jer znam da ni on na iole tezoj zemlji nema sta tu da trazi,a jaci jos traktor nekoliko konja.al kak vam volja...moze da vuce.

Ne znam zašto su Imt plugovi toliko izvikani,ovih dana sam prvi put radio sa 756 VK i mogu reći da ne može ni da se očeše o leoparda i regenta a na ceni su u odnosu na ove-imt je samo za idealne uslove

Jbg Da se ne poveruje!!Taman mi padalo na pamet ovih dana da li postoji ovakav prevrtac!!!IPAK POSTOJI!!

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh