Plug - osnovna tema

L znaci Light-duty sto znaci za lakse uslove rada u bukvalnom prevodu a M znaci da je Medium (bukvalno znaci: srednji) sto je oznaka za velicinu (klirens, rastojanje od glave do glave) a 1020 je tacna oznaka rastojanja od glave do glave i iznosi 1020mm.

hvala na objasnjenjima,a sta bi ti preporucio?
Mozda nesto ovako.
2ushmig.jpg

Ono sto je bitno jeste kakvo je zemljiste koje obradzujes..jer za bilo kakvo oranje potrebno je da imas brzinu pa tako ti mozes orati sa 4 brazde ali da nemas dobro zaoravanje ako ides 6km/h... Prema tipu zemljista gledaj da li ti je bolje 3 brazde plug ili 4 a da traktor ima dovoljno snage da to nosi lako

samo zaoravanje zavisi i od tipa daske...i brzina nije presudni faktor-1025 ovde vuce standardni 3brazdni vogel sa 7 km,i odlicno zaorava,a jedan ide vogelom sa resetkastom daskom i brze od mene,pa ostaci ostaju po povrsini.

samo zaoravanje zavisi i od tipa daske...i brzina nije presudni faktor-1025 ovde vuce standardni 3brazdni vogel sa 7 km,i odlicno zaorava,a jedan ide vogelom sa resetkastom daskom i brze od mene,pa ostaci ostaju po povrsini.
Slazem se ...jedino brzim radom dolazi do boljeg sitnjenja zemljista pri zaoravanju...sto opet takodje zavisi i od tupa daske

ja sam mislio da kupim nov plug obican da nije obrtac.mislio sam da kupim vogel svi ga hvale.pa ovde je teska zemlja,pa zato hocu da mi plu bude trobrazni da ima traktor i snage i brzinu

Nazad
Vrh