Plug - osnovna tema

evo sad sam pogledao koji je... 3 s-m 950 je na njemu oznaka i 98godiste. e sad jel to starije il nije ne znam. inace nije nigde iskrivljen i nista mu ne fali jednostavno je coveku dosadio ravnjak i prelazi na obrtaca. zao mi je sto ne znam da postavim slike inace bih to prvo uradio da ne ispadne da lazem! mogu eventualno da ga premerim ali plug je taj koji pise 100%!

MOMOSARIC je napisao(la):
Vjerovatno je malo ovakvih postova ali ja imam Regenta 3br obr , ali mislim da je daleko od najboljeg :haha: . Doduše moj nije baš u dobrom stanju ,trebalo bi mu zamjeniti plazove i bar 2 daske ali ipak je težak i nizak , možda solidno zaorava ali i lako zaguši.
Nisam radio s njima ali zna se da su vrh kvern., kuhn , poting.,..
(Nemam ni BMW ali glupo je reći daje Fiat bolji :haha:)
Poštujem mišljenje :ppozdrav:
Ja držim do onoga što vidim svojim očima na svojoj zemlji pretežito..
Badava meni netko stavlja slike kako radi plug kverneland,kuhn ili slični na drugim zemljama,meni je bitno kak rade kod mene,a GB i Regent su svakako melem za moje oči dok gledam njihov rad.. :D

Regenti veoma lepo oru ali ipak mislim da se dosta teže vuku zbog tih velikih dasaka i njihovog ugla.

Pozdrav svima hteo bih da pitam kolko kosta resetkasta daska za leopard plug,vidim da Hudjik iz temerina pravi ali nije stavio cenu,dal je neko sa foruma pitao cenu :ppozdrav:

Prosle godine sam pitao,kod Hudjika 350e kompletna glava-resetkasta daska,Kovacnica Cantavir 200e.Bell Impex,VN Frank glava kompletna 380e.Daska Frank 125e.

FL je napisao(la):
Prosle godine sam pitao,kod Hudjika 350e kompletna glava-resetkasta daska,Kovacnica Cantavir 200e.Bell Impex,VN Frank glava kompletna 380e.Daska Frank 125e.
Ove cene mogu i ja da potvrdim.....

stigla prinova.Jel ima mozda neko ove plugove ili zna nesto o njima ?
33xa29u.jpg

10p52j9.jpg

2vdjmsp.jpg

hsm5jc.jpg

2h2jlhz.jpg

28hg8jo.jpg

2wozpk7.jpg

2njhoab.jpg

2wectug.jpg

bahpx.jpg

2ljnj8w.jpg

23ws2df.jpg

Rama me podsjeca na OLT alkara 16", ali nosac daske i cjela daska nisu s alkara.

Moguce da je neki stariji model OLT pluga.

Evo malo mog oranja od pre neki dan. Imt 577 i 756 plug.Brzina je prva brza a dubina oko 27-29cm kako gde ili skoro cela vlasa od 2l vode. Nije ukljucena prednj vuca. Plug je isao odlicno stime da je prva brazda isla malo sire zbog gume.
24y00sx.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=caPQ7aspOAo

Lala iz Banata je napisao(la):
To mora da je neki stariji model. Ja sam trazio da kupim MS 950, 1020 ili 1050 cetvorobrazni, i najjeftiniji koji sam nasao je bio 2800 eura.

Ja sam mog bas toliko platio 2002 god. 3l ms 4 brazde 1050. Novi raonici, novi predpluznjaci bez deflektora. to sam kupio kod Hudjika 2800 din/kom. Tocak, crtalo normalno ima.

Probacu sliku da ubacim.

http://tinypic.com/view.php?pic=r2u7o5&s=7

srdjuanzorz je napisao(la):
Evo malo mog oranja od pre neki dan. Imt 577 i 756 plug.Brzina je prva brza a dubina oko 27-29cm kako gde ili skoro cela vlasa od 2l vode. Nije ukljucena prednj vuca. Plug je isao odlicno stime da je prva brazda isla malo sire zbog gume.
24y00sx.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=caPQ7aspOAo

Lepo odsecena brazda :D

Ha, ha 4x36 cm :sta:

Rus sluzio samo za premestanja u dvoristu. Jedva ga je podigao a kamoli da vuce u brazdi!

p.s. Hvala "Kiraj"

i to vuce mtz82 ili ga samo premesta po dvoristu :sta:
Post je spojen: [time]1295985363[/time]

Ja sam iz subotice kupio a trgovac iz madjarske doneo, tamo je stojao koju godinu. Oni su ostavili da zardja. Tamo kostao nekih 2000 evra+prevoz+carina +koji dinar da se zaradi. (sad su daske kao ogledalo i premazani uljem........da ne bi rdjali :D)

Nazad
Vrh