Plug - osnovna tema

@steve 73 a kako si uspeo da ga zakacis za rusa? kod ovog naseg je fi 36 precnik krajeva gde se kace poluge. od koga si kupio u subotici i koliko te kosta do dvorista t.j sve ukupno?

Lala iz Banata je napisao(la):

mala ispravka 32-36-40-44 :D
Post je spojen: [time]1296021912[/time]

izmeri kod tvog traktora isto ce biti fi36 mm (taman pase), a kod ursusa sam morao caure kod strugara da napravi na fi44 mm ako se dobro secam.

covek se zove Ivica ... ?, a stanuje blizu Barakovica koji pravi sejalice. Plug sa novim raonicima je kostao 2700 eur sa prevozom do moje kuce, tamo smo ga skinulu sa flasnicugom koji je bio zakacen u tu garazu , pa zato nam je trebao rus. A deflektore kod Hudjika kao sto sam pisao 4x2800 din nekih sto eu i nesto i to je to. Morao sam malo da poliram zbog rdje a ostalo je uradila zemja. Sad silja ko sunce :cool: :haha:

steve73 je napisao(la):
Lala iz Banata je napisao(la):

mala ispravka 32-36-40-44 :D
Post je spojen: [time]1295996712[/time]

izmeri kod tvog traktora isto ce biti fi36 mm (taman pase), a kod ursusa sam morao caure kod strugara da napravi na fi44 mm ako se dobro secam.

covek se zove Ivica ... ?, a stanuje blizu Barakovica koji pravi sejalice. Plug sa novim raonicima je kostao 2700 eur sa prevozom do moje kuce, tamo smo ga skinulu sa flasnicugom koji je bio zakacen u tu garazu , pa zato nam je trebao rus. A deflektore kod Hudjika kao sto sam pisao 4x2800 din nekih sto eu i nesto i to je to. Morao sam malo da poliram zbog rdje a ostalo je uradila zemja. Sad silja ko sunce :cool: :haha:
Onda je MS 1020, on ima 4 polozaja, 1050 ima 3.

Hm, Hm ........hm, hm......

Lalooooo ms 1050, pogotovo kad meris u miimetrima ima 1050 mm izmedju raonih tele, ali mislim da nije toliko bitno, plus ima 4 pozicije.

p.s. ako hoces samo za tebe cu da slikam cim sunce malo izadje...... :D

Sta kazete na ovaj prevrtac 4+1 meni se svidja i na izgled zbog duzih i vecih dasaka i povoljnu cenu ima.

1537k1h.jpg
24xjujb.jpg
fveiqe.jpg
mvrbbr.jpg
34g4iaf.jpg
34nikq0.jpg
ddce51.jpg

8000 evra kaze da je nov nekoriscen pitam coveka ko je skinuo predpluznjake on kaze nisu ni bili a lepo se ocrtava na farbi da su bili

Nemam pojma tako kako je na slici izgleda sa opremom toliko je kostao i brzo je otisao 2 nedelje je stajao.

E da taj je kanda ga Rumuni prave kako sam primetio papir sto mu visi od porekla robe.Meni je solidan plug za taj novac

Nazad
Vrh