sinisa1979
Član
@steve 73 a kako si uspeo da ga zakacis za rusa? kod ovog naseg je fi 36 precnik krajeva gde se kace poluge. od koga si kupio u subotici i koliko te kosta do dvorista t.j sve ukupno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lala iz Banata je napisao(la):36-40-44
sinisa1979 je napisao(la):@steve 73 a kako si uspeo da ga zakacis za rusa? kod ovog naseg je fi 36 precnik krajeva gde se kace poluge. od koga si kupio u subotici i koliko te kosta do dvorista t.j sve ukupno?
Onda je MS 1020, on ima 4 polozaja, 1050 ima 3.steve73 je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):36-40-44
mala ispravka 32-36-40-44
Post je spojen: [time]1295996712[/time]_________________________________________________
sinisa1979 je napisao(la):@steve 73 a kako si uspeo da ga zakacis za rusa? kod ovog naseg je fi 36 precnik krajeva gde se kace poluge. od koga si kupio u subotici i koliko te kosta do dvorista t.j sve ukupno?
izmeri kod tvog traktora isto ce biti fi36 mm (taman pase), a kod ursusa sam morao caure kod strugara da napravi na fi44 mm ako se dobro secam.
covek se zove Ivica ... ?, a stanuje blizu Barakovica koji pravi sejalice. Plug sa novim raonicima je kostao 2700 eur sa prevozom do moje kuce, tamo smo ga skinulu sa flasnicugom koji je bio zakacen u tu garazu , pa zato nam je trebao rus. A deflektore kod Hudjika kao sto sam pisao 4x2800 din nekih sto eu i nesto i to je to. Morao sam malo da poliram zbog rdje a ostalo je uradila zemja. Sad silja ko sunce![]()
![]()
miroslav78 je napisao(la):rus 892..
i mene zanima?steve73 je napisao(la):miroslav78 je napisao(la):rus 892..
kod koga si kupio?
Stigmond Ivica? i koliko para?g