A koji je ovo plug mislim marka,na oko izgleda za 10 masivan je,sve i svasta mu se podesava,ima noz i pretpluznjake ali je i cena dosta jaka 9900e.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lala iz Banata je napisao(la):Akpil ima original Vogel WY 400 pluzna tela, agromasz ima tela koja samo lice na Kverneland. UNIA je kopija Kuna. Sve ovo vazi za obrtace, ravnjake nisam bas ni zagledao.
Bubu je napisao(la):Tako je bilo u pocetku ali su vlasnici firme porucili od fabrike vratove od punog materijala i na svim plugovima su zamenjeni koliko znam. Kada sam isao kod njih po gruber, stojalo je 40-ak novih vratova spremnih za zamenu.
Pa zato je i lak i ne nadiže prednji deo traktora.nikola indjija je napisao(la):![]()
Neznam zasto ovo nije puno gvozdje nego obicna cev i u nju nabijena jos jedna cev,barem je tako bilo kada smo gledali takav plug u NS
Najbolji, a zasto ?velja imt 540 je napisao(la):REGENT je naj bolji plug
diklofen je napisao(la):Da neće to biti malo veliki zalogaj za Kineza?
Znam da Vam zemlja nije baš tako laka....
diklofen je napisao(la):Pa zato je i lak i ne nadiže prednji deo traktora.nikola indjija je napisao(la):![]()
Neznam zasto ovo nije puno gvozdje nego obicna cev i u nju nabijena jos jedna cev,barem je tako bilo kada smo gledali takav plug u NS
miroslav k je napisao(la):a koliko onda ima moj 140
oznaka mu je 1204 sto po DIN=120ks