Plug - osnovna tema

Moja greška je što ne pročitah sve ali i ko će pratiti kad se citiraju postovi po sto puta.1100 kg je baš dosta težine i još na tu udaljenost od traktora..
Od kad sam kupio kineski skuter imam averziju prema njima pa mi nemojte zameriti. :cao:

Kod nas u Gradistu u ritu ne bi imao sanse ove godine da mrdne, mucio bi se i sa 2x35. I svuda pored Dunava kod nas gde je zdrava zemlja bi se mucio sa 3x30 ali islo bi nekako, u dobroj godini. A u peskovima moze i 4. Nisam bas siguran kakva je zemlja u Petki, ali pretpostavljam da je kao i u Stigu. :ppozdrav:

North ARMY je napisao(la):
A koji je ovo plug mislim marka,na oko izgleda za 10 masivan je,sve i svasta mu se podesava,ima noz i pretpluznjake ali je i cena dosta jaka 9900e.
2h64pky.jpg
Mogu samo reč da su ovo vrhunski plugovi..
Kverneland je možda lošiji plug od ovoga ali to je samo moje mišljenje..
Za mene su Regent i Gregorie Besson vrh :D

Vjerovatno je malo ovakvih postova ali ja imam Regenta 3br obr , ali mislim da je daleko od najboljeg :haha: . Doduše moj nije baš u dobrom stanju ,trebalo bi mu zamjeniti plazove i bar 2 daske ali ipak je težak i nizak , možda solidno zaorava ali i lako zaguši.
Nisam radio s njima ali zna se da su vrh kvern., kuhn , poting.,..
(Nemam ni BMW ali glupo je reći daje Fiat bolji :haha:)

joj ja se izvinjavam mislio sam na polovnjaka a nisam napisao! sve u svemu sad je vec manje vazno jer smo kupili jednog takvog gore pomenutog. cenu ne smem ni da kazem jer mi necete verovati....

daj 4000 i tvoj je! salim se nisam trgovac... nije to malo puno za pune daske? da je resetkar pa jos ajd. lalo verovao ili ne 1000e.

To mora da je neki stariji model. Ja sam trazio da kupim MS 950, 1020 ili 1050 cetvorobrazni, i najjeftiniji koji sam nasao je bio 2800 eura.

Nazad
Vrh