Plug - osnovna tema

Hvala na informaciji, rekoh da se ne razumem i svaka mi informacija znači :)
Ako si u mogućnosti, gledaj malo na youtube, ima puno snimaka šta god te interesuje. Posle toga ako ti baš nešto ne bude jasno postavi ovde slike tvog pluga pa će neko iskusniji da ti pomogne.

Kolege danas mi puce osovina tocka na plugu,sutra nosim kod strugara da odradi ali to ce potrajati, da li se moze nekako nastelovati 4 brazde bez tocka,tocak stoji skroz nazad voogel je u pitanju

Koji traktor je u pitanju? Ja sam radio jedan dan bez točka jer je otišla guma. Prebacio sam toplink u fiksnu rupu na plugu i doštelovao toplink i tako radio. Mana je što kada izlaziš na uvratinu koja je viša, zadnja brazda pluga ulazi baš duboko u zemlju.
Pitam koji je traktor zbog preciznosti hidraulike. Kod mene je EHR kontrola na MF 3630.

Imam problem s vario plugom, ..kada mu zadam ručicom iz traktora zadatak promene zahvata., cilindar se neće izvući niti skupiti, a creva koja idu od traktora se napinju (kao da negde zapinje ).....neće niti u jednom smeru, .. Inče plug (Potinger servo 35) ima memori cilindar i dok se plug okreće normalno cilindar radi, menja zahvat pluga (skuplja ga ili širi), ..što bi mogao biti kvar?

Nazad
Vrh