Plug - osnovna tema

pokušao sam prekopčati na drugi par...opet okretanje radi, širernje ne...još ću probati prikopčati na drugi traktor
Čudno mi da mi se to desilo u radu, okrenuo se na kraju i htio promeniti zahvat na zadnjem prohodu pokraj međe i neće
Da ali ženske na plugu su možda problematične i imaju neki problem sa ženskim na traktoru.

Ima li neko kuhn vari master 120 ? Treba mi samo duzina španera koji je do vario cilindra, na samom plugu.

Poslednja izmena:
Slovenska kopija Lemkena, ima njegove potrošne dijelove. Kolega ga je imao na probi, odlično radi, ali je rekao da je mekan materijal, nešto je savinuo na njemu, ali na neki banalan način. To treba uzeti sa rezervom jer ja ga nisam osobno probao.

Slovenska kopija Lemkena, ima njegove potrošne dijelove. Kolega ga je imao na probi, odlično radi, ali je rekao da je mekan materijal, nešto je savinuo na njemu, ali na neki banalan način. To treba uzeti sa rezervom jer ja ga nisam osobno probao.
Interesuje me da li je bolji izbor od turskih plugova?

Interesuje me da li je bolji izbor od turskih plugova?
Svojevremeno je jedan unlu 4 dosao u selo za 8800 e koliko se secam.covek je dobio povrat tada.za te novce nije mogao nista polovno sto iole vredi da kupi.a plug je sasvim solidan.jedina mana je malo slabiji nosac pretpluznjaka,hoce sraf nosaca da otkine.

Pukla mi je greda na vogelu 1020, listam po netu, ali ne nalazim gde ima nova da se kupi? Zna li neko gde bih vredelo da potrazim?

Inter Agrar može verovatno da poruči, ali će biti papreno. Možda Huđik ima.
Potraži na polovnim automobilima Vogel plugove, ima jedan obrtač sa zelenom gredom, pitaj čoveka gde je kupio.

Nemoj stojećki zvati, sedi :D Verovatno je lepa cena u Inter Agraru i čeka se verovatno mesec dana

Zavari kvalitetno,ojacaj i teraj dalje.mi teramo tako vec 15 godina.samo smo dodali jos jedan uporanj sa piramide na zadnju glavu(ravnjak).
Moracemo ako nista ne nadjem. Problem je sto je greda dobila luk, malo se iskrivila, majstor kaze da cemo je oslabiti na tom delu gde se bude grejala.

Nazad
Vrh