Plug - osnovna tema

Ne diraj to iznad dasaka, mnogo lakse skliznu zetveni ostaci niz njega, kad ga nema hoce da nakuplja na vratu i da zagusi vremenom.. Druzio sam se godinama sa Lemindom i 558 orao sam ~15-16 hektara tada svake godine.. I dalje ga povremeno koristim kad treba orati negde gde je bilo rastinje pa da ne lomim sigurnosne srafove na Regentu :D
verovatno je bio niski klirens...

To je niski
c852692d16b3abcbfb0d3033d0a3519e.jpg

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
73 cm

Poslednja izmena:
Dali neko zna gde ima da se uzme tocak za plug 757 imt,na podrucju srema,ili novog sada i okolina?

Imaš u Bečeju firma "Plamen".
Treba zapravo proveriti, ja sam pre dosta godina kupio kod njih, mislim da ga i dalje proizvode.
Druga mogućnost je "Bell Impex" iz Malog Idjoša. Takodje proveriti, trebalo bi da ga rade.

Pozdrav drustvo, da li jos neko sem mene ore sa imt 560 i alkarom 2x30? Nikako da ga ustela. Uvek prednja glava hvata velko, stoji mi ukrivo ka neoranom. Orao sam sa 539 bez problema godina, sad ko da prvi put orem. Koliko je izvucena osovina sa leve strane gledano spreda. Jos kao slag na tortu, ima sraf umesto poluge za zabrazd. Nezgodno, ali dosad ga nisam dirao

560 има велик размак точкова. Њему одговара већи плуг. 2х35 или на тај мањи да се стави дужа осовина.

Kupio sam juče lemken opal 110 3+1 pojačani sa velikim pretplužnjacima razmak i visina su mi 75x98 pa me zanima ima li ko takav i da li guši u kukuruzni?

Nazad
Vrh