Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da neces imati problema da ga vuces na neku pristojnu dubinu. Ako te to brine. Ili mislis da bi mu trebao veci zahvat?Hvala ti drugar,mislio sam ga na 16coli a zemlja je u normalnim uslovima laka za obradu.Sa 820 vučem tri brazde 13coli već 18g i vuče ga 7-8.5na sat (da dočaram koliko je teška za obradu)
Groblje...Pozdrav, sta mislite o ovom plugu?
![]()
Lemken Lemken,Frost | Polovni Automobili
Lemken Lemken,Frost, 2000. godište, Plugovi, Kragujevac. Cena 2.100 € - Priključne mašine - Polovni Automobiliwww.polovniautomobili.com
Proveri stabilizatore na polugama kad zakačiš plug, da može u svaku stranu podjednako da se pomere, pa po potrebi malo ih raspusti ili pritegniImam problem, ako neko zna resenje, imam plug regent eurostar 120 3 brazde i podesavao sam sve sad i na traktoru kao i na plugu, izmerio sam poluge u milimetar su iste, plug je podesen sve kako treba ali kad bacam na desnu stranu vuce me na neorano i tesko ide, na levo kad se baca ide super lagano ga vuce i lepo slaze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam isti plug i imao sam na pocetku takvu situaciju, da jedna strana radi lepo a druga ne. Problem je bio samo u podesavanju onog vijka koji ogranicava okretanje pluga. Ako se dobro secam mislim da se na tu stranu nije dovoljno okretao, samim tim nije stajao potpuno ravno kad je u brazdi a samim tim 1. i 3. brazda ne idu jednako duboko. U pitanju je mala razlika ali napravi problem, na primer 1 krug na tom vijku je dovoljan da zajebe stvar.Imam problem, ako neko zna resenje, imam plug regent eurostar 120 3 brazde i podesavao sam sve sad i na traktoru kao i na plugu, izmerio sam poluge u milimetar su iste, plug je podesen sve kako treba ali kad bacam na desnu stranu vuce me na neorano i tesko ide, na levo kad se baca ide super lagano ga vuce i lepo slaze
Sent from my iPhone using Tapatalk