Plug - osnovna tema

Ko ima Vogel pitanje, hoće li ova navojna šipka da šeta od vibracija ili treba maticama fiksirati uz tijelo pluga, samo da još dodam da tu dva ključa nemogu raditi ni pomoću trikova.

Trenutno kontra matice su fiksirane da bi vreteno uopšte moglo povlačiti brazdu, ja sam njih oslobodio i jedva ih ponovo stegao, tu ključ viljuškasti nemože raditi, nema prostora, koliko vidim izgleda ostaje da se vidi posle podešavanja hoće li se to pomijerati, a ako se pomijera sledi moja dorada ključanice.

Ne diraj ništa. ako baš imaš žarku želju označi gornju stranu šesterokuta za okretanje pa možeš lakoti i u radu prekontrolirati pomiće li se.
Navoj je dosta sitan i treba dosta okretati za pomak od 1 cm, tako da nema nekog problema čak i kad bi se malo okrenula.

Nemoj to džabe mučiti traktor sa trobraznim plugom, nije to za taj traktor, osim ako nećeš da ores plitko. Ja sa 90 ks i prednjom vucom, nosim 757 trobrazni, i on ume nek da zapne.

Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Leoparda krivi 2×14 vuče 558 i uzbrdo. Motoru nije muka. 757 se teže vuče zbog ugla raonika. Drugi sam Miladin,

Nazad
Vrh