Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Leoparda krivi 2×14 vuče 558 i uzbrdo. Motoru nije muka. 757 se teže vuče zbog ugla raonika. Drugi sam Miladin,Nemoj to džabe mučiti traktor sa trobraznim plugom, nije to za taj traktor, osim ako nećeš da ores plitko. Ja sa 90 ks i prednjom vucom, nosim 757 trobrazni, i on ume nek da zapne.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Ima kp oglas bas za toPravili neka firma kod nas dodatak za ravnanje na plugu sa klinovima kao na Drljači
Koji servo 25, koliko brazda, koja je masa pluga. Moras dati neke podatke da bi ti mogli odgovoriti.Ima li ko potinger servo 25 plug oko 2019g,zanima me za koliki traktor je taj plug
U globalu za traktore oko 100 ks, 100-120 po meni. Greda sasvim oke, ali slabija okretnica.Ima li ko potinger servo 25 plug oko 2019g,zanima me za koliki traktor je taj plug
Ja imam takav slicnog godista, jedina razlika je kod mene resetkasta daska i metalni nagazni tocak. I moj je 3+1, on ima jacu gredu od 3+0. Deluje da je u fabrickoj boji i da nije pucao nigde. Posto je vario, mozes mu lako prosiriti zahvat na maksimum i vuci sa traktorom od 130ks e sad ne znam koliko je teska zemlja i ambicije po pitanju dubine. Kod nas ima jedan koji ga vuce skroz rasirenog sa JD od 130ks i kaze da bi mogao i 4 brazde ja ga vucem sa traktorom od 110ks ali na manjem radnom zahvatu. Jaaaako zavisi kakva ti je zemlja, ali posto je vario prilagodljiv je zahvat mislim da ces moci da ga podesis kako treba. Ako ti bude trebalo uputstvo i katalog delova javi se.Ovakav naprimjer a imam traktor 130hp