Plug - osnovna tema

Da li ima neko iskustva sa plugom za ugar 5 ili 6 brazda, mislim da su 10 coli?
Koliko brazda bi mogao vuci traktor 90ks?
Gde bi se tako nesto moglo nabaviti?

На отпад код "браће" купиш 5-6 коњских плугова саставиш их направиш им греду и ето ти плуг за гарење.

Bio je jedan takav plug kod nas u selu od 6-7 brazda i vuko ga čovek sa 558. Davno je to bilo, čovek je umro a gde je plug.... Mogu da pitam njegovog zeta. A mogu da vidim i kod mene u arhivi koliko imam tih dvogera tj konjskih plugova (gori sam od crnih braća, sve čuvam).

Ја имам пар цвајера и пар једнобразних, отац оће да прави за гарење од 6-7 бразди. Реко мајке ти какво гарење на ову цену нафте. Али то му је жеља да направи па га нећу спречавати. Иначи кад смо купили наш први трактор урсуза 335 он је био направио тробразног за гарење али смо орали са њиме и за пшеницу. Данас се налази код комшије мењали га за неки двобразни.

Pozdrav , jel ima neko da prodaje ili pravi za plug cesalj sa klinovima od drljace ili valjak , za vogel plug 3 brazde obrtac

Ja sam se raspitivao prošle godine za tri brazde u BNS bilo nekih 700-800e
Al odustao zbog dodatne težine i ovako teskog Turčina!
Lik ovde pravio u sopstvenoj režiji ne znam čiju kopiju al stavljao livene oringe, jesenas regent 5b 170titan odneo telehenderom kući, piramida ostala na traktoru, kad ga namestio nastavio klot.

Ja sam se raspitivao prošle godine za tri brazde u BNS bilo nekih 700-800e
Al odustao zbog dodatne težine i ovako teskog Turčina!
Lik ovde pravio u sopstvenoj režiji ne znam čiju kopiju al stavljao livene oringe, jesenas regent 5b 170titan odneo telehenderom kući, piramida ostala na traktoru, kad ga namestio nastavio klot.

Hvala. Što je naj crnje danas sam razgovarao sa čovekom da mi napravi deflektore za 756 kaže ok uradiće za desetak dana ali mi ne pade na pamet da ga pitam iz koje pazove je. 🤪Od posla do njega imam 16 km pa da ne šalje poštom nego da skoknem po njih.

Orao jutros sa 756 i 558 bas brekce ne ore se lepo visoko mi slamu ostavio kombajner plug ko plug nije los samo treca spora i ide

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Nazad
Vrh