Samo da je vario ...Jaca je marka lemken, ali mi se cini da je ermo jaci konstrukcijski, u slucaju oranja u suvim uslovima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo da je vario ...Jaca je marka lemken, ali mi se cini da je ermo jaci konstrukcijski, u slucaju oranja u suvim uslovima?
Ma to što aca kaže,bedevija od pluga,pregolem,težak...Nisam razumeo kolega, vidim da se masovno prodaju pa sam ga uzeo u razmatranje
Nisam razmisljao o kunu iskreno, ajd bas cu sutra da ih pozovem, al verovatno su skuplji od od ovih
ermo plug radi bez greškeLemken europal 5, 3br, ili ermo evol 103, sta bi bilo bolja varijanta za ruju 130 ks?
Čitao sam to i kod mene to nekako ide kontra, zadnji kraj bilježi više u neorano, mada i sama kocka je u lošem stanju, moraće se srediti sve do sljedećeg oranjaImas gotove piksne da kupis.
Ima tema na forumu stelovanje pluga. Rucicu na tom plugu stavi na sredini ili je vuci prema zadnjem delu pluga. Tako ces smanjiti zahvat malo i manje ce ti bezati u levo.
Ovisi ti puno od zemlje. Kod mene čovijek vuče 756vk sa 542, Marko Traktorista sa 539. Vidi šta ima komšiluk ako u opšte ima tako malih plugovaPozdrav imam pkug 755nk a kupio 558 pa hocu da uzmem naso sam 756 nk da li da njega uzmem za 558 kako se pokazao ili da ostanem na 755
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Najbolje ti je posuditi i probati od nekog iz sela ako ti je to opcija mada 558 je traktorčina i trebao bi da ga nosiMa teska zemlja crnjca 755 nosimo sa 539 533 ali 558 je jaci i velike gume ima 16 mislim da bi bolje bilo sa 756 kod nas ga slabo ima taj plug jer dosta irz sa koj stignu i koj imaju
Sent from my SM-A528B using Tapatalk