MDrasko
Član
Glogov kolac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo Tip-Top Čoka.Jel smete da oslanjate metal na metal ili ide neka guma izmedju da amortizuje ?
Pa vidim ja plug slabo gura traktor pri vecoj brzini.. Danas nisam bio na vasaru, sledeceg 15og u Palanci moram da potrazim te amortizere da ne lomim nov plug. A da znas kako su namazani iz ovi iz Regenta, ja slao mail u Austriju i oni kao ne znaju nista o tome, cekaju da strada neki raonik pa da kupim nov opet kod njih..@MILAN 11
ti si na samoj granici. Vec 9km/h dolazi do veci vibracija i mora se staviti. Kao sto imaju male bradavice tako imaju i mali sileni koji ublazavaju vibracije.
Ne gura svaki plug traktor.Pa vidim ja plug slabo gura traktor pri vecoj brzini.. Danas nisam bio na vasaru, sledeceg 15og u Palanci moram da potrazim te amortizere da ne lomim nov plug. A da znas kako su namazani iz ovi iz Regenta, ja slao mail u Austriju i oni kao ne znaju nista o tome, cekaju da strada neki raonik pa da kupim nov opet kod njih..