kiss.ervin
Novajlija
Da li neko ima iskustava sa Morro Aratri plugovima? Dvobrazni obrtac je težine oko 800 kilograma. Trebao bi rus 820 da ga nosi. Hoće li moći? Inače klirens mu je 80 cm a razmak između glava 100.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ermo je bedevija od pluga. Kuhn nije u opciji?Jaca je marka lemken, ali mi se cini da je ermo jaci konstrukcijski, u slucaju oranja u suvim uslovima?
Nisam razumeo kolega, vidim da se masovno prodaju pa sam ga uzeo u razmatranjeJel imaš u opšte potrebe za ermo?
Nisam razmisljao o kunu iskreno, ajd bas cu sutra da ih pozovem, al verovatno su skuplji od od ovihErmo je bedevija od pluga. Kuhn nije u opciji?
Kod nas većina plugova su kuhn 3 brazde za rusa 130 lks
Samo da je vario ...Jaca je marka lemken, ali mi se cini da je ermo jaci konstrukcijski, u slucaju oranja u suvim uslovima?
Ma to što aca kaže,bedevija od pluga,pregolem,težak...Nisam razumeo kolega, vidim da se masovno prodaju pa sam ga uzeo u razmatranje
Nisam razmisljao o kunu iskreno, ajd bas cu sutra da ih pozovem, al verovatno su skuplji od od ovih
ermo plug radi bez greškeLemken europal 5, 3br, ili ermo evol 103, sta bi bilo bolja varijanta za ruju 130 ks?
Čitao sam to i kod mene to nekako ide kontra, zadnji kraj bilježi više u neorano, mada i sama kocka je u lošem stanju, moraće se srediti sve do sljedećeg oranjaImas gotove piksne da kupis.
Ima tema na forumu stelovanje pluga. Rucicu na tom plugu stavi na sredini ili je vuci prema zadnjem delu pluga. Tako ces smanjiti zahvat malo i manje ce ti bezati u levo.