geci
Član
Gde si narucio kljuc? Cena? Ja prosle godine uzimao na najlon pijaci 36,41,46 2000 komad
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas takvih na vasarima,imam 2 za spartac,plug i jos neke stvari ...Postoji bolcna ili ti klin sa dve debljine baš za plug..
Mislim da nema nikakva opruga, jednostavno ranije dodirne zemlju i zadrzi tocak dok se ne krene unapred dovoljno. Kad tocak prevagne pozadi i ode do granicnika taj klin bude vec u vazduhu par santimetara..Koji je sistem da prevagne, ima oprugu neku ili kako? Saljem kontakt na poruku pa kad stignes kolega moze slike.

Je l' može neka slika izdalje, da se vidi veći deo? Nisam stručan za bravariju, ali mislim da ne valja poprečni var jer je onda još sklonije pucanju, već da je trebalo napraviti "fleku" po dužini. Majstori koji su iz mašinske struke će to bolje objasniti...Krenula greda da prska odmah iza ojacanja,srecom video sam da kazem odmah pa nista nije puklo niti se iskrivilo...
![]()
![]()
Kanal sam ja pravio pa me oterao u k....Ако, је овај варио бродове ја скидам капу. И тај канал чиме је правио длетом или брусом за косе?