Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
,,OBRTAČ" !!! Prevrtanje je rotiranje u napred i u nazad, a obrtanje je rotiranje u levo ili u desnoTrebao bih uzeti neki plug. Mislio sam tri brazde prevrtac. E sad u moju cijenu uklapa se novi alpler ili kozarska dubica ili polovni vogel regent .... Sta bi bilo bolje?
Da li je ta definicija tacna? Kada dodje do saobracajne nezgode uvijek pise doslo je do prevrtanja automobila. Nigdje ne pise da je doslo do obrtanja automobila.,,OBRTAČ" !!! Prevrtanje je rotiranje u napred i u nazad, a obrtanje je rotiranje u levo ili u desno
Bas tako. Kad sam postavio pitanje svi znaju na sta sam mislio. Nije ovo forum srpski jezicki atelje nego poljoprivredni.Opet ste zaglibili. Nije bitno jel obrtač, prekretać, okretač jer svi razumijemo o kakvom plugu se radi - bitno je kako ore.![]()
To je zato što ne poštujemo svoj jezik, zato što loši đaci upravljaju iše od 80 godina i nije ih sramota baš kao ni vas. Niste istražilo na netu šta je pravilno ali ste komentarisali i nije vas sramota. Sve najbolje Vam želimDa li je ta definicija tacna? Kada dodje do saobracajne nezgode uvijek pise doslo je do prevrtanja automobila. Nigdje ne pise da je doslo do obrtanja automobila.