Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Duboko oro posle ukidanja konja.Ovaj je or'o pravo i duboko krajem prošloga veka otprilike.
Misliš hrpa gvožđa kao loš izbor ili kao prejak,predimenzionisan,čvrst?Ja sam radio sa Titan 140, hrpa gvožđa je to, ovaj 160 sigurno može na traktor do 200ks.
A sto bi menjao? I moj prijatelj uzeo vogela sa jednim crevom,vuce ga basakom i bez problema okrece plugDrugar kupio plug (mislim da je Vogel),obrtni,ali je klip sa jednim crevom i ima još neke dve opruge. Može li to da se prepravi da bude sa dvosmernim klipom? Je l tu potrebno ugraditi i ventil - "kocku"?
Misliš da je ispred lemkena?Ovo drugo, u svakom slučaju. Robustan je i težak, što je dobro, a što se tiče kvalitete rada i lakoće kojom se vuče, po meni je drugi od svih plugova, odmah iza Kvernelanda. Radio sam s tim Titanom 140, a imao sam i svoj Titan 100 CX Vario tri brazde.
Imam Lemkena sada, imao sam i prije nekoliko komada, ali Regent mi se više sviđa.Misliš da je ispred lemkena?
Ja gledam za traktor 125ks,vodim se time da je možda dobra kupovina vario pluga jer može brzo da se menja zahvat zavisno od tipa zemljišta,zahvat od 35 do 50?
Ima par komada u solidnom stanju na oglasima a cena nešto ispod 7k.
6,mwm.Imam Lemkena sada, imao sam i prije nekoliko komada, ali Regent mi se više sviđa.
Definitivno uzmi vario, vrijedi svake pare. Traktor ti je 4 ili 6 klipova?
Ovaj titan 160 deluje jak?Ja sam or'o sa svakakvim plugovima i takođe mi je Regent tip top plug što se tiče lakoće vuče i oranja.Jedino je malo mekši pa bi trebalo uzeti ozbiljnije građen.