Mihajlo966
Član
Skoro 1.600.000Mihajlo966 koliko je koštao taj lepotan???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skoro 1.600.000Mihajlo966 koliko je koštao taj lepotan???
ivanz Al si ga iskroio za medalju.
Hvala0638852503...Бранко
Ivane,ta kosina mislim da će biti ok, jer tako ide zemlja, u tom smjeru, mogao sam napraviti i pravokutnik, al onda bi zavar kočio zemlju, ovako će se zemlja vozati po njemu...... i trebao bi biti manji otpor.....
još probam navariti i tvrdu elektrodu, da mu produžim vijek trajanja.....
Na svaki plug se mogu ugraditi pretplužnjaci, teže se vuče 10-30%.Mogu li se na Leopard plugu ugraditi predpluznjaci i da li se sa njima teze vuce plug ili ne?
Hvala druze..Na svaki plug se mogu ugraditi pretplužnjaci, teže se vuče 10-30%.
Nije istina.Na svaki plug se mogu ugraditi pretplužnjaci, teže se vuče 10-30%.
Šta nije istina?Nije istina.
Olt ove isprobani, kao i OVERUMoviНа криви гредељ најбоље упасовати вогелове дефлекторе, кажу људи да загрће све без загушивања.
Pa skini sa svog pluga pretplužnjake i vidi dali ima razlike u vuči.Šta nije istina?
Probao sam na Imt 757 i Kvernelandu. Imt sam vukao sa 892, kad sam skinuo pretplužnjake išao sam 2 km/h brže i 10 cm dublje a sa Pumom i Kvernelandom sam išao brzinu brže na istu dubinu. Sa pretplužnjacima nije mogao 12. da ore a bez pretplužnjaka je išao 12. brzinom...Pa skini sa svog pluga pretplužnjake i vidi dali ima razlike u vuči.
Plug je kupljen sa ovim crtalima. Zbog cega da mijenjam deflektore, stavljeni kad i tocak prije 10 dana. 15 evra komadOd kog pluga su ti crtala? Menjaj te deflektore.