Plug - osnovna tema

Da li je neko prosirivao 756 na 14 cola? Moze li to ili da ne pokusavamo dzaba? I jos nesto vezano za deflektore, da li mogu sa 755 na 756’, ili imaju posebno za svaki model pluga?
Moze sto da ne moze, moj stric je prosirio, glave je stavio od 2 jednobrazna i pici. Jedino sto je kolenasta i dalje kratka i nizak klirens. Imam negde slike stavljao sam mu u oglas, nacicu.

Da li je neko prosirivao 756 na 14 cola? Moze li to ili da ne pokusavamo dzaba? I jos nesto vezano za deflektore, da li mogu sa 755 na 756’, ili imaju posebno za svaki model pluga?
Ja sam kupio pre dve godine IMT 756.25 koji je prosiren sa fabrickih 2x30cm na 2x35cm zahvata, tako sto su mu ubacene ploce izmedju. Ja sam te ploce sve poskidao, jer mi je vise odgovarao fabricki zahvat.
A glave, kako ti je i receno, su iste na 755 i 756 i samim tim mogu deflektori da se stave. Izbegavaj samo resetkaste. Bar su se meni lose pokazali. Probaj da nadjes onu kopiju vogel noot deflektora.

Tako smo i mi mislili, da ubacimo ploce od 5cm na svaku stranu.. Ali bi onda trebali veci lemesi pa postave od 757.. Sliku sam posudio sa neta..

Ako ubacis ploce na svaku stranu po 5cm dobijas onda 758 ili 40cm zahvat po brazdi, ubacuju se ploce samo na jednu stranu, iza prve brazde ili ispred druge
A prvu brazdu mozes na kolenastoj pomeriti

Kolika je realna cena za ovakav plug ?
Plug je inace moj, ali me interesuje misljenje drugih.
d08929b9a95b8c8a0364e372d74abf66.jpg

Послато са Mi A3 уз помоћ Тапатока

Stavio sam na oglas 150e i prodao bih za 120e. A vidim po oglasima da neki idu i sa cenama 200-300e. Sto je po meni mnogo. Jedan me zvao nudi 80e. Iskreno za te pare mi se vise isplati da ga ostavim i da secem parce po parce kad mi zatreba gvozdje. A najvise sam mislio da ga prodam da mi ne zauzima mesto u supi a zao mi da stoji napolje gde stoji od letos.

Teško ćeš dobiti više od 150 evra a ja ga ne bih dao ispod 100. Nakupac bi ti platio 70-80, kad se samo setim kad sam prodavao Kongskilder setvospremač od 2,9 m i došao mi nakupac, tražim ja 800 evra, kad ga je on ispregledao...Našao mu jedno 15 kvarova koje ja nisam ni video, na kraju sam morao da mu dam i crtalo od 610.14 pluga da bih dobio 600 evra.

Добро си ти то добио таквих спремача има море једно може да се нађе скоро упола од те цене

Stavio sam na oglas 150e i prodao bih za 120e. A vidim po oglasima da neki idu i sa cenama 200-300e. Sto je po meni mnogo. Jedan me zvao nudi 80e. Iskreno za te pare mi se vise isplati da ga ostavim i da secem parce po parce kad mi zatreba gvozdje. A najvise sam mislio da ga prodam da mi ne zauzima mesto u supi a zao mi da stoji napolje gde stoji od letos.
Dobices tih 120e sigurno, neka ga u oglasima. Ja prodao identican na isti nacin pre 2-3 godine, trazio 150 prodao za 120.

Meni da je hitno za te pare, da mi zbog para prodao bih jos kad sam kupio sedmicu i veci plug. Jer otad je poorao samo 1-2ha kad se skupi. Ali nije mi hitno pa neka ga nek cuti na oglasima. Radije cu da ga isecem za gvozdje nego dzabe da ga dam, takav sam jednostavno. Nisam od onih sto preterano cene svoje, pa otud i nije neka cena 200-300e. 150 znam da bih tesko dobio ali s obzirom da svi vole da se cenjkaju otud i ta cena.

Meni da je hitno za te pare, da mi zbog para prodao bih jos kad sam kupio sedmicu i veci plug. Jer otad je poorao samo 1-2ha kad se skupi. Ali nije mi hitno pa neka ga nek cuti na oglasima. Radije cu da ga isecem za gvozdje nego dzabe da ga dam, takav sam jednostavno. Nisam od onih sto preterano cene svoje, pa otud i nije neka cena 200-300e. 150 znam da bih tesko dobio ali s obzirom da svi vole da se cenjkaju otud i ta cena.

Ako nije krivljen,to je dobar plug.Zvali su ga divlje svinjče.Jako lepo radi.

Nije krivljen niti varen bilo gde, mi smo prvi vlasnici. Ima i crtalo i stavljeni novi raonici i poorali tu sezonu 8-9ha i vec za sledecu sam uzeo 577. Mana mu jedino sto je mali, i sto se sve manje ore takvim plugovima. Realno svi teze pa i ja za nekom novijom, boljom i vecom masinom.

Nazad
Vrh