milos uljma
Član
Ja cu lemken da vucem na 3x38cm sa 90 konjskih snaga.ravan most 6 cilindara.mislim da ce da moze da vuce na 25-27 cm dubine.laksa zemlja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji traktor?Ja cu lemken da vucem na 3x38cm sa 90 konjskih snaga.ravan most 6 cilindara.mislim da ce da moze da vuce na 25-27 cm dubine.laksa zemlja.
Novi tip je pluga a opal 080 je pa ima drukčije daske nego moj 090.Koliko vidim ovo je stari model daske,zato što je daska iz jednog dela,na novijem modelu su izmenjive grudi daske i ima u par prethodnih postova sve po delovima.Neko je u temi Lemken pisao da je ovo stari tip dasaka i da se više ne proizvode.Slikaću na plugu dasku sa izmenjivim grudima.
Ne kažem ništa protiv i super je ako je plug u dobrom stanju.
Torpedo deutz 90Koji traktor?
Trebalo bi da može da vuče 3x33 ako nije teška zemlja,3x38 će biti povuci-potegni.Da mu nece biti puno 3x38?
Malo je plugova koji se lakše vuku od Lemkena.Koji je to cevasti,koja marka?pa da ali lemken mnogo vise uvija zemlju i teze se vuce od cevastog 4 brazde.garantujem.po tvojoj prici ladno ce da vuce
Češki ROSPa standardni cevasti zelene boje mogu da ga uslikam ne znam marku.stari oni plugovi od 2 dvobrazna napravljen 4 brazdni.mi smo ga pravili 2000 te godine
Kako se bori 558 sa ovim plugom?Evo igrarije našao ga frendu u odličnom stanju sve orginal vuće ga 558
the all american fallout new vegas
Hehehe daBojim se bez obzira na zahvat pluga, da ih nije baš isto vući... Ipak je ovaj 4x30 kratak, sa malim daskama koje prave manji otpor... Ali ako zemlja nije teška za orati možda i nema veze...
Samo naglas razmišljam...
Dok onaj petao ne kukurikne...