Za takav vario plug finansijski se moraš otvoriti pošteno ne bitno da li je ravnjak ili obrtač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Plug podesis na 3x40cm i teras gde je tesko 6-7km/h gde je lako 9-10km/h. Mi smo tako orali Kejsom od 127ks. Vario i slicno je skupo i nisam siguran da mozes za 3k evra uzeti nesto iole solidno. Gledaj da ima 100+cm izmedju brazda, 80+cm visina i da je piramida sto jaca. Kada ima predpluznjake svaki ce orati lepo, naravno ako nije pokrivljena greda. Gledaj zastupljenije marke kada budes uzimao zbog raonika, dasaka itd.Da,ti vario plugovi stelujuci su dosta skuplji.Moram uzeti prevrtaca jel imam 3 parcele od 5-6 hektara ali nepravilnog oblika.Sa ravnjakom napravim 10 slogova i razora dok je preorem.
Ne bih imao vise od 2500- 3000e maksimum da izdvojim za plug.Videcu jos par dana kakve su mi opcije pa po sistemu 3 puta meri jednom seci
Gumu izmi da je ćelava da nema šare 1_2mm najviše, obavezno sa unutarnjom, nikako tubeles!
Ostavi je izduvanu da leži do pola, onda ne lepi blato!! Provereno