lovac luka
Član
Jjova kako ide?
Gde je taj sremac??
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Gde je taj sremac??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Luka ti si kralj,560 sa 14 gumama koji ide 9,5 km /h prvom na 2000 obrtaja???Svaka ti dala!!!
Duzan sam vopi ciao!!
Nego dje sad oni TARZAN da me uči
Plugu fale deflektori i crtala da lepše zaorava i da čisti brazdu!!
Daj broj parcele.E jbg sad bolje znaš duzinu moje njive od mene samog
Lepo vam kažem da sam oduševljen!!!!
Nisam navikao da tako ide, imao sam i REGENT 2X35
LEOPARD 2X35
IMT 758
Valjda je obrnuto,brži je sa 16.9 gumama nego sa 14.9Ljudi za mene je 560 davna prošlost.Kod nas 757 momentalno ne bi mogao ni 3 sporom.Ne znam kakav je sa gumama od 14,9 ali sigurno je jedno da može biti samo brži a li zato slabiji.Luka,čuvaj ti njega malo,neće on tako dugo.Možda se dalo orati ali sem malog leoparda ili 756 i u tom rangu je sasvim dovoljno.
Onda ti imaš menjač od 585 ili 588 i njima slični...Rodjakov 577 5 brzina sa gumama 12,4r36 je drugom kad ore bio za dlaku brzi od mene 1 sa 560 i 16,9 gumama
Lapsus.hteo sam nešto drugo da napišem zbog njegovih brzina prilikom operativnih radova.Niti je za branje,niti za presu sa 16,9 gumama a sa 14,9,pretpostavljam da mu je 1 brza taman sporija koliko treba u odnosu na veće gume.Valjda je obrnuto,brži je sa 16.9 gumama nego sa 14.9
Za balirku je zver!!!Lapsus.hteo sam nešto drugo da napišem zbog njegovih brzina prilikom operativnih radova.Niti je za branje,niti za presu sa 16,9 gumama a sa 14,9,pretpostavljam da mu je 1 brza taman sporija koliko treba u odnosu na veće gume.