Plug - osnovna tema

Drugaru smo lane trazili plug. Nadjemo 757.20 sa dobrim daskama i raonicima + tocak ima za 400e. Nize nije moglo. Sada bi za te novce uzeli 757.30

Ja sam za 755NK sa novim plazevima i daskama, fabrickim deflektorima jednim crtalom uzo 430e.Na jugu su cene drugacije barem ovde kod nas.

Pitanje za iskusnije. Imali dvobrazni prevrtač a da ga može nositi i raditi s njim 539? Negde sam video da ima i sa nekom šipkom za ručno okretanje. Ako tako nešto postoji koliko to može da vredi?

Ima burazer takav plug za 539 vogel zahvat 2x10"
Mehaničko okretanje
Orao sam snjim dobar je lepo slaže ali je nizak i kratak. Jako lepo ore kad je čisto i nije za dublje od 25cm

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora

Imam ja lemkenov 2x25, al sto kaze luka moze raditi kad je cisto i nizak je
c2779857b3ad015bd2c6d10526b93816.jpg

Ja sam danas uzeo jedan 757.20 na probu i čini mi se da će ostati kod mene.Proizvođač Proleter Leskovac, narandžaste boje.

I u čemu je razlika izmedju tog i fop što imaš?
Mislim što sad jedan lepo ore drugi ne kad su isti...
Ne mogu da dokučim šta to može biti...za moj 757.2 znam da je sedlast,i da jedna brazda malo beži od kad sam zapeo za panj,ali ore i slaže ko besan...

Zna li neko koji je ovo plug? Ne bih rekao ni da je leopard ni da je olt, cini mi se kao da je mesavina ta dva.... uzet za 100e, daske i raonici maltene novi...ja stavio pretpluznjake i tocak..
e24985cd4a8717d92811af15bdefb5ce.jpg

Nazad
Vrh