Plug - osnovna tema

Sta mislite hoce li ovo valjati?Kombinacija Kvederland i Imt.
29nbd43.jpg

2qiv2f8.jpg

Mislis kombinacija Kverneland pluzne glave sa gvozdenom gredom :haha:
Salim se. Kako da nece valjati,ima samo da pici...

Ako nije problem, slikaj malo detaljnije te Kverneland glave i sam spoj sa IMT gredom (da li si bušio druge rupe na gredi ili na glavi da bi pasovali jedno za drugo).

Da l' je to original ili neka kopija kakvu npr. mislim da radi Huđik, pošto je, gde si nabavio i sl. pitanja? Ajde malo opširnije o svemu, mislim da ima puno nas koje to interesuje! :ppozdrav:

Originalne su glave,ima zig (strelu) i broj.Stare su Bog te pita od kad,ali nisu istrosene skoro nimalo.Nabavio sam ih od jednog poznanika za smesne novce.Nije trebalo nista busiti niti prepravljati,pase sraf na sraf.Prosle godine sam uzeo na probu takav plug i odusevio me.Dosta lakse se vuce nego sa IMT-ovim glavama.

drugari neumem da postavim sliku na forumu neka mi neko kaze koji je ovo plug sad sam kupio ovakav treba da ga vucem sa 565 da nije velik za moj trktor neka mi neko kaze nesto vise :ppozdrav:

b_a_t_a je napisao(la):
Originalne su glave,ima zig (strelu) i broj.Stare su Bog te pita od kad,ali nisu istrosene skoro nimalo.Nabavio sam ih od jednog poznanika za smesne novce.Nije trebalo nista busiti niti prepravljati,pase sraf na sraf.Prosle godine sam uzeo na probu takav plug i odusevio me.Dosta lakse se vuce nego sa IMT-ovim glavama.
Čekaj, ti si kompletnu glavu sa kvederlanda ubacio na gredu od ovog pluga? koji je to kvederland plug u pitanju? Pitam jer imam ovakav imt plug dvobrazni i oću da mu postavim daske od vogela (prvobitna ideja), ali ovo tvoje rešenje mi se mnogo više sviđa :D :cao:

Zavisno od zemlje, leskovacki plug bi trebalo da je dobar za tebe, ne bi trebalo da bude mnogo problema. Ja ga vucem sa C355, i ne muci ga mnogo... :ppozdrav:

@ Farmer II
Da,kompletne glave su namontirane od Kvernelanda.Koji Kverneland je u pitanju ne znam.Probacu da procitam broj na dasci pa cu napisati.

pa malo ga njise vise u transportu nego u samom radu
ubacio sam neke snimke u temu video snimci oranje pa pogledaj

Pozdrav,
ja sam novi ovdje i za pocetak bi postavi mozda malo teze pitanje vezano za plug prevrtac.

Pored hidraulicnog cilindra na plugu ima i nekakav kockasti razvodnik,( dva crijeva dolaze i odlaze sa njega), moje pitanje je koja je njegova uloga i dali ga je neko rastavljao.

zzivica je napisao(la):
i ja to isto imam da nabacim na moj dvobrazni samo mi je skupo da kupujem celu glavu vec samo daske,jel jos toga da se kupi za male pare ?
Ne mozes da menjas samo daske, mora komplet glava.
@ Neco
Kolko si dao za plug? I ja sam u potrazi za necim slicnim za 1221.

Nazad
Vrh