b_a_t_a
Član
Sta mislite hoce li ovo valjati?Kombinacija Kvederland i Imt.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čekaj, ti si kompletnu glavu sa kvederlanda ubacio na gredu od ovog pluga? koji je to kvederland plug u pitanju? Pitam jer imam ovakav imt plug dvobrazni i oću da mu postavim daske od vogela (prvobitna ideja), ali ovo tvoje rešenje mi se mnogo više sviđab_a_t_a je napisao(la):Originalne su glave,ima zig (strelu) i broj.Stare su Bog te pita od kad,ali nisu istrosene skoro nimalo.Nabavio sam ih od jednog poznanika za smesne novce.Nije trebalo nista busiti niti prepravljati,pase sraf na sraf.Prosle godine sam uzeo na probu takav plug i odusevio me.Dosta lakse se vuce nego sa IMT-ovim glavama.
Ne mozes da menjas samo daske, mora komplet glava.zzivica je napisao(la):i ja to isto imam da nabacim na moj dvobrazni samo mi je skupo da kupujem celu glavu vec samo daske,jel jos toga da se kupi za male pare ?