Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma bas i nemora Bojceticu. Ja sam zaista nekad mislio da je Kverneland tu nenadjebiv, ali ocito da tih godina nismo imali nepovoljne uslove i ocito da sam pogresio u proceni. Jeste on kvaliteta i da ore odlicno, ali ga muce zetveni ostatvi kad su malo losiji uslovi. Zaorava, nije da nezaorava, ali ima koji to rade bolje. Narocito sam prijatno iznenadjen Potingerom koji radio savrseno u svim uslovima.
Tacno je da svi plugovi mogu da se nasteluju da lepo rade, ali kad su extremno losi uslovi onda nisu bas svi tako dobri.
Ja sam zaista pogresio u proceni, ali ruku na srce mene je moj Kverneland dosta dobro sluzio, cak sta vise odlicno, ali ove nove koji su stigle bas i ne, muku muce sa zaoravanjem. Sta je po sredi ne znam, ali da imaju problem imaju.
Treba da namestiš zahvat prve brazde,gde ti vuče traktor u orano ili ne orano?
Sta je to cudno,to su ti sile koje deluju na plug,kad je tvrdo vuce se na veliku brazdu a kad naidje na pesak ide na malu.Vuce u ne orano i iskace iz zemlje,jest da su bile ugazene uvratine znaci bas tvrdo plus sto je zemlja ionako teska za obradu.
Imamo iste plugoveNapisao si sve isto što i ja...
Snimi video zapis, jos bolje neka neko vozi a neko drugi snima od nazad. Tako cemo ti znati bolje pomoci.
@biber99
Maticev plug je Kuhn 123 sa kukuruznim predpluznjacima. Zaorava krmacu bez da strucne. Maxxum 125 je prava mera za taj plugic.
Kod mene Ursus 904 ali sa turbom vuce 3x14 u svim uslovima, uz i niz brdo cetvrtom sporom. Zemlja nije teska, nema SMONICE. Za obican 904 bih ti preporucio 2x14 ako ti je zemlja teza.[/QUOTE
Traktor sam kupio iz tvog kraja.Kod mene ima dosta smolnice.
Kod mene Ursus 904 ali sa turbom vuce 3x14 u svim uslovima, uz i niz brdo cetvrtom sporom. Zemlja nije teska, nema SMONICE. Za obican 904 bih ti preporucio 2x14 ako ti je zemlja teza.
@desimir62 gde si tacno kupio traktor?
@FL trebalo bi da je fabricki.