Ristaa
Član
evo ga jedan iz moje licne proizvodnje, ostalo jos par sitnica da se odradi i da se proba naravno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji ce ga traktor vuci? Kojeg je zahvata plug?
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Jel to od olta greda i piramida a vratovi i glave od leoparda? Ima neka zanimljiva rešenja za ručku i smicanje kolenaste samo točak mi nešto jako blizu kačenja.
Svaka cast na ideji i radu,ali mislim da bi bilo najbolje da tocak stoji nazad i da ide po tragu od traktora zato sto je tu tvrdo i imaces jednaku dubinu ovako ce ici po mekanom i neravnom sto bas i nije dobro zbog dubine...glave su od jednobraznih oltova, grede su od olt spartaca, piramida je isto sa jednobraznog one kose na koje se kacila glava...tocak sam namerno gurao sto vise napred da ne bi gusilo, mada uvek se on moze prebaciti gde god
Svaka cast na ideji i radu,ali mislim da bi bilo najbolje da tocak stoji nazad i da ide po tragu od traktora zato sto je tu tvrdo i imaces jednaku dubinu ovako ce ici po mekanom i neravnom sto bas i nije dobro zbog dubine...
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Ja sam na Vogelu pomerao tocak na sredinu ali je onda plug poskakivao i nije bilo dobro pa sam ga vratio na mesto gde je i bio...Hvala..nista nije finalno, jos par sitnica da se zavrsi sledi proba pa onda sta ne valja popravljamo inace na dosta sam plugova video da na tom mestu stavljaju tocak
Kod mene Ursus 904 ali sa turbom vuce 3x14 u svim uslovima, uz i niz brdo cetvrtom sporom. Zemlja nije teska, nema SMONICE. Za obican 904 bih ti preporucio 2x14 ako ti je zemlja teza.Koji plug kupiti za Ursus 904b?