milanbelarus920
Član
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste nosac prve brazde crveniji ali ne vidim prelaze farbe da je naknadno farbano,i na jos par mesta ima gde je farba crvenija ali nema ni vara ni pucije niti se poznaje da je zbog necega imalo razloga da se naknadno farba... Deluje mi kao da je pri prvom farbanju farban sa farbama razlicitih kvaliteta,i ova prva brazda ima na sebi samo jednu farbu,vidim gde je izguljena da nema više slojeva farbe... Cak i ovde gde je tamniji kad dobro istrljam farbu pocinje da se crveni,imao je po sebi bas dosta onog matiranog sloja kao prah...bilo mi je bitno samo da nije lomljen i da je prav... Bice snimaka za par dana iz rada...Napisao si da nista niej dirano i radjeno po plugu ali se jos na slici gdje je na prikolici vidjelo da je nosac pre brazde crveniji od ostatka ali sam mislio da je to sunce obasjalo malo drugacije ali se ovdje bas vidi da je farbano? Valjda nije nista strasno bilo?
Plug izgleda prva liga.
Naravno,ici se crtalo ako ne na sve onda makar na poslednju brazdu,samo cu morati nekako osmisliti nosac i stavio bi mu crtalo od imt 757...I meni se ovaj plug baš svidja
Ono sto bih mu ja samo dodao, to je bar jedno crtalo.
Da li se moze negde naći slika kako je fabricki namesteno...?Nema sta da osmisljas napravi kao fabricki