milanbelarus920
Član
Skinut gumeni tocak i ugrađen metalni,iskoristio sam staru plinsku bocu od auta...
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da će i Bobo pročitati kako su korisne ove jasno vidljive međe...
Pa uvek pri odoravanju do međe ima krša,panjića,trna itd,pa bi se to često bušilo kod mene,a i već sam ga jednom probušio...
Sent from mTalk
Video sam semu i po oznakama hidraulicnih komponenti sam nekako skontao kako funkcionise. Ima pilot ventil koji pri odredjenom pritisku preusmerava ulje u drugu komoru. Ok je to.
E sad malo laicko pitanje, ako se to nakaci na dvosmernu hidrauliku da li onda isto ide jedan polozaj < pa ventil ogranicenja vrati rucicu u neutral i onda za kontra okret ide rucica >
Ili sve to ide sa jednim polozajem > ?
Odnosno da li se u isti polozaj komanda hidraulike vuce ili gure ili kako?
Logicno je da treba dvosmerna hidraulika pa zato mislim da je prvi slucaj ispravniji scenario zbog povrata ulja.
Kako regulisete rad obraca sa kockom? Da li sve rafite sa jesbim polozajem rucice ili kako?
Radim neku prepravku pa me zanima kako to sve funkcionise.
Tu "kocku" da ne kazem sekvencinalni vemtil mogu da napravim od komponenti al bi bilo glomazno. Jel sve regulisete jednim polozajem rucice ili kako