@Milos88_ Plug je Althaus, nasao sam ga u selu Kaonik kod Djunisa ili Velikog Siljigovca, ja sam ga juce probao sa ursusom c-360 ( 60 ks ) i sa njim planiram i da radim jer nemam drugi traktor, vuce ga i nosi bez problema juce probali dve brazde i ako je bilo suvo ide bez problema mada kod nas nije zemlja kao u banatu, a da je veliki veliki je 250 cm, ima zahvat 12,14 i 16 coli sad tacno neznam koliko je to u cm.
@Diklofen _ A ovo sto kazete za ovaj plug sa jednim crevom, sad prilikom kupovine su mi par coveka rekli da ti plugovi sa jednim crevom da su to stariji tipovi pluga a da su ovi noviji sad svi sa 2 creva, sad koliko je to tacno neznam i ja se prvi put srecem sa ovim i jedina sam budala u selu i okolini sa ovim plugom, kad sam ga istovarao vuljuskarom na stovaristu i do kuce dok sam ga vozio svi su gledali u mene kao da sam provozao lamborgini, to kod nas na jugu slabo ima.
Ima u leskovcu isti ko moj plug 950 e.
@Diklofen _ A ovo sto kazete za ovaj plug sa jednim crevom, sad prilikom kupovine su mi par coveka rekli da ti plugovi sa jednim crevom da su to stariji tipovi pluga a da su ovi noviji sad svi sa 2 creva, sad koliko je to tacno neznam i ja se prvi put srecem sa ovim i jedina sam budala u selu i okolini sa ovim plugom, kad sam ga istovarao vuljuskarom na stovaristu i do kuce dok sam ga vozio svi su gledali u mene kao da sam provozao lamborgini, to kod nas na jugu slabo ima.
Ima u leskovcu isti ko moj plug 950 e.